If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
На всички бивши и сегашни студенти!Нека да си спимним за хубавите дни прекарани в Университета!
Ех спомени,спомени
Кой,къде смята да кара този празник?
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
"Ех войводо, събрахме се" :drink: Голям купон стна вчера - много спомени поляти с обилно количество алкохол. :lol: Не че ми е толкова смешно тази сутрин, ама няма emotion на махмурлук.
P.S. Преди 4 години, Heinz, 4 дълги години.
Dulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
Аз на 8 декември си прекарах супер яко.Бяхме 30 човека на Троянския балкан в хижа "Хайдушка песен" просто беше страхотно.И аз честитя със засъснение празника на всички студенти с малко закъснение, но защото сега ида от планината.
Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.
де юре и аз съм студент ама не се чувствам такъв. По-скоро се чувствам като човек който взема курс за квалификация преди да постъпи на работа, щото де факто това правя, а училището ми е между другото.
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
ох, забелязвам някаква особена тенденция в последните си пиянски изпълнения...ама вдетенявам се все повече и повече. бяхме в Благоевград за 7-8 и правихме нещата, които правихме сигурно в 8 клас...гонихме се по боксерки из коридорите на хотела в 5:30 сутринта, блъскахме по стените и крещяхме като луди...абе общо взето само дето не се пръскахме с водни пистолетчета :twisted:
като прибавим към това и че все по-често ми харесват все по-всякакви жени....аааа, ма нещо остарявам и аз май
Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Comment