Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво се случи

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

ami az predpoчитам да работи вместо авантата, понеже не съм се занимавал: к'ви пари излиза и колко е "голям" форумът??

Comment

Моето мнение :
      Мисля, че този аванта месец си е чиста проба набутване. Ако се запази сегашното състояние - това означава мъки. За последните 6 - 7 дни аз лично имах достъп не повече от 3 - 4 часа, това не се търпи.
      Аз съм на мнение че още сега трябва да го преместим. Да се организираме и да съберем таксата.
      Не е ли най-добре да направим една анкета по въпроса?

Comment

eee аз бях "вътре" повечко време. 8) ама пак си беше мъка, а и нета ми не е от най-нормалните, за модемен хич не ми се мисли как се тутка. та какви пари излиза??

Comment

Аз съм с кабелен модем, при това с доста висока скорост така че проблема едва ли е при мен. А за цената най навътре с нещата трябва да е ИМПЕРЕЦА нека каже колко струва.

Comment

за една година им дадох 140 лв. Тъй като все пак мина половината, ше се прецакам евентуално с 60-70, не е чак болка за умиране, ама...
            albireo написа
            ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Originally posted by "Imperial Friedrich"

за една година им дадох 140 лв. Тъй като все пак мина половината, ше се прецакам евентуално с 60-70, не е чак болка за умиране, ама...
              Няма да се прецакваш. Преди бях написал, че в договора има клауза неустойка. Натискаш ги тия гадове от гото.бг да си оправят най-накрая техниката или да ти платях хостинга на друго място.
              Малко невъзможно изглежда, но трябва да се опита.
              Не е успял този, който не е пробвал.
              Невъзможни неща няма!
              scharfschutze ®

Comment

знам, ама въобще не помня никакви клаузи за неустойка
                albireo написа
                ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Originally posted by "Imperial Friedrich"

знам, ама въобще не помня никакви клаузи за неустойка
                  Не може да няма. Всеки юридически правилно изпипан договор има и НЕУСТОЙКА.
                  Нека и хората, разбиращи от право се намесят.
                  scharfschutze ®

Comment

доколкото знам е така. прав е Снайперът.
                    Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Working...
                    X