Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Служебна преписка (доклади и донесения)

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

До Началника на Имперското Върховно командване,
    той и Главнокомандващ на Действащата и Резервната армии
    Лично, строго поверително!
    Многоуважаеми господин Imperial Friedrich,
    С настоящето Ви уведомявам, че през периода 24 - 28 того пребивавах в служебна командировка в братската нам Федерална Република Германия. Разквартирован бях в нейната столица - града-герой Берлин. Освен него посетих и находящите се в прилежащата провинция Бранденбург градове Потсдам и Щраусберг.
    В рамките на възложените ми служебни задължения осъществих поредица от професионални контакти с група германски другари, изпълняващи аналогични на моите функции в сферата на информационната осигуряемост на административните решения. Между братята по оръжие от различни управленски структури присъстваше и представител на Федералното министерство на отбраната, който ме снабди с обилно количество PR материали, отразяващи дейността на съответното ведомство.
    В състояние съм да ги предоставя (с изключение на съдържащите класифицирана информация) на вниманието на всички заинтересовани от подчинените Вам структури!
    Засвидетелствайки за сетен път дълбокото си уважение към Персоната Ви, оставам винаги на Ваше разположение:
    Hauptmann, Oberstgruppenfuehrer
    8)
    Si vis pacem - para bellum!

ето един човек който спазва протокола

би ми било страшно интересно да се запозная с материалите но с оглед настоящите ми геофизически координати последното е невъзможно в близките 6-7 месеца. Виж, през лятото ще съм в Б-я за месец и половина и ако тогава не е проблем, може да се осъществи някакъв обмен на, хм, културна информация
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Working...
    X