Наскоро прочетох за атентатите на ДПС преди '89.Отначало дори си помислих, че става въпрос за някаква история от рода на "великият масонски заговор", но се лъжех жестоко.Питах мои по-възрастни познати, те не си спомняха нищо за тези атентати и си затвърдих мнението, че повечето хора си нямат друга работа и пускат глупости по форумите.Но това, което научих после буквално ме разби.Действително тези атентати са се състояли и несамо това, но и всяка година се честват тези престъпни дела от наследниците на тези "горди" атентатори, а именно най-влиятелната партия към днешна дата - ДПС :evil: Не мога да си го побера в ума, как ДПС е стигнала до тук и колко е кратка паметта на народа.Не мога да си обясня и пълното мълчание на днешните медии по въпроса.90% от младите хора най-вероятно изобщо не подозират за това подло деяние.Да се сложи бомба във вагон за ЖЕНИ И ДЕЦА :evil: Е, просто не знам какво да кажа, това тук е изкуствено поддържан етнически мир, базиран на дезинформация и манипулация на народа, не ми се говори сега за т.н "турски" училища във Велинградско, които приличат повече на тези софийските бизнес центрове, какво ли става там, определено не си правиат дискусии за Корана.Тази фалшива толерантност ще ни излезе повече от скъпо.Не ме разбирайте погрешно, не съм нацист и съм за етническата търпимост, но това в момента надминава всички нормални граници.
ДПС ....
ДПС ....
Comment