Съобщение

Collapse
No announcement yet.

а МИГ 29 - извинение

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Раптор-а още по никакви изложения не се показва
    За МВБ с руския пилот-дай ми адрес,че ми стана интересно :twisted:
    Руските наистина са много маневрени,но в МВБ разликите могат да се компенсират от уменията на пилота.За далечния е друго
    С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума

Comment

Въпрос 1: Кой Ви излъга ,че руските самолети са ужастно евтини?
      Въпрос 2: Знаете ли колко налите в момента редовият американски и руски пилот в момента? Подсказка, единият налита три, четири пъти повече.
      In My Humble Opinion.

Comment

гледах документален филм(по-скоро репортаж де) по руската :twisted: телевизия, не мога да ти дам линк. там показаха един самолет с профила на МиГ 29 или поне достатъчно подобен, който не мога да ти опиша какви неща правеше във въздуха. не мога и да си представя как пилотът издържа това, но изглеждаше в добро разположение на духа после.
        коментаторът твърдеше, че всички пилоти на изтребители оттеглили предложенията си за тренировъчна битка след показното на руснака.

Comment

нещо от фамилията на Су-27 може би

все пак не очакваш от тях да дават филм където самолета се оплюва, нали?
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Су-27 ще да е бил
            И Императора е прав за руската телевизия
            С пистолет и добра дума се постига много повече,отколкото само с добра дума

Comment

o, I'm fully awared of that. но все пак го бяха снимали.... такова нещо не бях виждал - 2 пъти кобрата на пугачов едно след друго за 1 минута....и само това да беше....

Comment

за 1мин 2 кобри >= Су27.
                макар 4е фигурата "Аеродинами4но спиране" е тествана с МиГ29( до около 90 град. ъгъл на атака,м/у го имам на касетка) само големите батковци на Су27(35,37) сам виждал да правиат такива 4удеса,
                а като правим сравнение м/у самолети мисля 4е трябва да вкючим и на4ина и количеството информасия подавана на пилота, Ергономията на работното мяст, и маневреността КОЯТО Е РАЗЛИ4НА ПО ДВЕТЕ РАВНИНИ(хоризон. и вертик.)
                така4е спора става малко;
                "НАЩО КУ4Е БИЕ ВАЩО, АКО ГИ СБОРИМ'
                I love fucking army
                and she loves me, fucking me.

Comment

Working...
                X