Да и аз това се зачудих, ако дадеш У все губиш, с изключение на последния случай, когато пък се печели само една мижава точка ...
Игра
Collapse
X
-
Проблемът, за който Импириъл, разбира се е сетил е че ако всички са на "Х" то всички губят. Разбира се някой трябва да рискува..."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена
с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment
-
Ами Imperial пише ме в четвъртия отбор тъй като гледам там няма никой.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.Comment
-
ми тъй като няма чутовен наплив, може да започваме само с по един човек... не знам дали това ще окаже влияние върху резултата, но може да пробваме
ами давайте, хубаво осмислете правилата и пращайте ЛС
albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...Comment
-
Туко що пратих първия си отговор на Импириъл. Нека да започваме. Вероятно вторият рунд ще си "разпращаме" лични съобщения."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена

Comment
-
И аз вече пратих моя отговор на Imperial.Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.
Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.
Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.Comment
-
Остава Сър Грей..."Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"
И други затворници
нека четат пред вратите
нашата памет остъклена

Comment
-
всички са си пратили ходовете и резултатите са следните:
сър Грей: Х
Neonix: X
Guderian: X
Shelenberg: Y
разпределение на точките за първи ход:
сър Грей: 1
Neonix: 1
Guderian: 1
Shelenberg: -3
айде почва втори
albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...Comment
Comment