Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Каква ви е връзката?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Каква ви е връзката?

Интересува ме какъв е достъпа на аудиторията на Бойна Слава за да знам горе-долу колко графично натоварени може да си позволим да сме.

за скоростите на кабела и дсл не съм сигурен, ако съм омешал нещата, поправете ме
    0
    broadband (íàä 500ê/ñ)
    0%
    0
    DSL (100ê/ñ)
    0%
    0
    êàáåë (10-50ê/ñ)
    0%
    0
    ìîäåì (~5ê/ñ)
    0%
    0
    âëèçàì îò êëóá ñ áúðç íåò
    0%
    0
    âëèçàì îò êëóá ñ ãàäåí íåò
    0%
    0
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Каква ви е връзката?

Аз лично имам около 64кб/с достъп до чужбина, което в повечето случай пада до 3-4КБ/с.Класира се в графа "бавно" 8)

Да, сега се сетих и за нещо друго, за какво е този часовник?За хората, които нямат флаш плейъри е изключително неприятно, да не говорим, че и бави форумът като цяло.
    He, who controls the past, controls the future, and he, who controls the present, controls the past

Comment

всъщност не знам за какво е, ако наистина ви е проблемен ще го махна
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Нека кажат и другите, мен като цяло ме дразни, защото при всеки лоадинг ми изкарва един поп-ъп да си свалям флаш плеър.
        He, who controls the past, controls the future, and he, who controls the present, controls the past

Comment

Нека на вървим назад. По-скоро си свали плейр или направи така че съобщението ти да не излиза. И двете неща ще решат проблема ти. Просто си мисля, че след време и връзката ти ще е по-добра и плейър може да си си инсталирал и тогава ще си кажеш:"Бе идеята с часовника хич не беше лоша".
          Нека гледаме напред в бъдещето, а да не се пригодяваме с моментните неудобства. Това е като са си изхвърлиш фотьойла, защото нямаш възглавница за него.
          Alliis laetum, sibi sapiens.

Comment

Кабелен интернет- 15к/с БГ, 7К външен. Иначе форума се "движи" с 5-6К според DU Meter...Като цяло е прилично... поне за мен. Иначе за часовника, мисля, че е безполезен- в клубовете има часовници на T-Shield, пък кой не си е сверил датата и часа в Уин-а.
            101st Airborne The Screaming Eagles At Normandy

Comment

Аз съм с LAN интернет 64kbps. Не ми пречи часовника, но вероятно заради него беше проблемът ми с влизането във форума. Добре, че се оправи вече.
              scharfschutze ®

Comment

Часовникът придава уникалност на и без това безпрецедентно единствения по рода си форум - "Бойна Слава".
                Alliis laetum, sibi sapiens.

Comment

Бе аз часовника първоначално ме дразнеше, пък сега вече въобще не му обръщам внимание. Така че може да си стои
                  Но при мен пък форума отвреме на време дава на заето - както си преглеждам темите и изведнъж няма връзка и тва е. Странно защо...
                  XV mile the sea brode is
                  From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

goto.bg....
                    albireo написа

Comment

аха....
                      XV mile the sea brode is
                      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Хех, на мен часовника не ми пречи, но защо на него трябва да пише часовник :roll: някак веднага се сещам за онзи стар виц за бисквитите "Катеричка", в които нямало катерички само, че часовникът си е часовник, така де
                        Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
                        каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
                        каквито са мислите ти,такива са делата ти,
                        каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Аз съм с DSL .Засега форумът не ми е правил мизерии.Часовничето си го бива.Често си сверявам времето с него
                          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Originally posted by "Parabellum"

Аз съм с DSL .Засега форумът не ми е правил мизерии.Часовничето си го бива.Често си сверявам времето с него
                            Часовника показва уиндоуското време, което го има и в долния десен ъгъл

Нека си седи, щом ви харесва.

Comment

Служебен LAN, 64kbs
                              Si vis pacem - para bellum!

Comment

Working...
                              X