Все съм знаел че е тъп този канал ама вчера ме хвърли в тъча тотално. свършиха любимите ми филми пот NT и въртя каналите да хвана нещо интересно. Попадам на Блищкрига по Дискавъри, джяпкам, дзяпкам, продължавам да дзяпкам и изведнъж забелязвам как по време на завладяването на Норвегия се взривява Бархам, а това става бая по-късно и то в Средиземно море. ама аз съм търпелив пък и нямам друга занимавка. Обаче когато дадоха как Ме106G се вихри над Франция... друг въпрос за цитираните количества на въоръжението..
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
За Дискавъри
Collapse
X
-
ej sega ще разгледам, а и да споделя още нещо когатпо даваха за "Курск" като видях експерта дето беха поканили, и ми стана и смешно и жалко, защото това беше.....Том Кланси )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) ))))))))
Поради тази причина предпочитам Картуун нетлорк.
Comment
-
хехе, Рамблър, седемгодишен пък чете Оруел - http://www.rambler.ru/7years/
това ми напомня как един мой роднина ме караше на тази крехка възраст да прочета "Капиталът" и да стана първият седемгодишен, който я е прочел...ами аз не можах да я прочета и миналата година :oops: ужасно тежък стил ми се стори :roll:Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
Comment
-
Днес (Неделя 4-ти януари 2004г.) към 2200 часа наше време ще дават по Дискавъри документален филм относно теорията, че Хитлер не се е самоубил в бункера си през 1945, а е успял да се спаси и е живял в Аржентина (както и други като Адолф Айхман например за него също даваха наскоро)
Аз лично не съм го гледал и мисля, че ще е доста интересно :tup:
P.S. Започна ! и наистина е много интересно.
Comment
-
Досега го изкараха за психопат и наркоман. Освен това пиел хапове правени от фекалий добивани от "Българските селяни" :lol:
Накрая пък, че имал Паркинсон и какво ли още не което обеснявало необичайните му решения и анти-семитизъма. За всичките неща обаче първо казват така е, а после не е така.
Comment
-
Аз загледах началото само, но не е кой знае какво, а и темата е глупава - Хитлер е нищо след разгрома. Той е бил един наистина ловък политик (и доста самоуверен, както и в никакъв случай страхливец), но извън контекста на онова време - надали би постигнал нещо.
Всъщност, дотам, докъдето гледах филма се говореха или общоизвестни очевидни факти или разни предположения и инсинуации, а и пропаганда тук-там.
Слава богу, цялата тема е потънала навеки в миналото.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
e ....
ХЕХЕХЕ, Дискавъри аз по този канал само риболовните предавания гледам!
Но от бойните приключения на съюзниците ми направи впечатление колко трудно им е било на американците при дебаркиането на африканския бряг по време на операция "Торч". Когато "храбрите" американски герои едва не са натикани в атлантика от френските колониални милиции съставени от негри. Чудех се да се смея ли или да сменя канала! И тази операция е дъвкаха цяла седмица, за сравнение цялата руска кампания е претупаха на два пъти по 40мин. Без коментар.
Ами онази тема за "Бенторушителите" в един момент си мислех, че гледам някой сапунен сериал :cry: . Или пак в прословутата африканска кампания като почнаха да плюят по немските танкове, показаха Панцер 4 г от уж африканския корпус на Ромел, да ама не танка си беше от 5 SS дивизия "ВИКИНГ" която е в състава на Група армии Норт. На всичкото отгоре около и по танка имаше сняг. Отново без коментар.
Comment
-
Много надценяват англичаните и доста послъгват за войните тези автори на филми по Discovery.=VNVV=Shilo
Въздушните на Негово Величество Войски
Comment
-
Е, в този стил можем да продължаваме - имаше едно филмче за операция "Тайфун" и руското контранастъпление след нея. Като даваха разбитата немска техника, се видяха и съвсем летни снимки, с разрушен Тигър на тях ...
За операция "Торч" - там янките срещат доста проблеми и със самото дебаркиране, но най-голямата им грешка е опита за нощен десант. Това много увеличава проблемите при самото дебаркиране, а и французите остават с впечатлението, че щом десанта е по това време, значи силите на съюзниците са малко и решават да се бият.
Имаше и едно филмче за падането на Сингапур, там много сериозно обясняваха, колко страшни танкове имат японците ... и показаха японския вариант на FT17 ... ама нали трябва да обяснят някак унизителното поражение. Под 30 000 японци за два дни разгромяват 130 000 британски гарнизон.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment