Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Какво би станало "АКО..."?

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Originally posted by "Mahadeva"

Какво би станало, ако човекът изчезне от лицето на Земята....Дали някой ще пророни изобщо някоя сълза за него :roll:
    Mahadeva, не за пръв път срещам подобно твое песимистично мнение.
    Каква е тази апатия в теб? Кажи, ако можем да помогнем с нещо.
    scharfschutze ®

Comment

Ама е много прав, не е проблема в апатията
      XV mile the sea brode is
      From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Прав е Mahadeva, съгласен съм.
        scharfschutze ®

Comment

Ами Mahadeva, съществува реален шанс на никой да не му е мъчно ако хората изчезнат, щото просто няма да остане на кого Е можеби на котката ми ще и е кофти, че няма кой да я храни...
          <<..........>>

Comment

Е, scharfschutze, не е апатия, по-скоро скрито, тихо негодувание (до голяма степен и от мен самия)...просто освен поредната порция новини от Ирак, Шри Ланка и къде ли не, току-що бях изгледал и About Schmidt. Прекрасен филм, според мен. Поредната много силна роля на Джак Никълсън. та филма завършваше с патетичното: "С какво моя живот е подобрил живота на другите"??? абе нещо такова :roll:
            А Deimos, както се казваше в Контакт "Ако сме сами във вселената, то тогава тя би била огромно разхищение на пространство" (извинявам се, че пак давам сравнение от филма)...иначе моята котка е котешки вариант на Марвин и едва ли ще му пука много, ако хората вземат, че изчезнат :lol:
            Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
            каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
            каквито са мислите ти,такива са делата ти,
            каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Какво би станало ако..............през 1371година братята Вълкашин и Углеша бяха нанесли поражение на османските турци?
              Дайте в переспектива да обсъдим развитието на този въпрос примерно до 1500 година. Хайде!
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
              X