Съобщение

Collapse
No announcement yet.

IRC

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

IRC

С риск да повторя нещо което вече се е дискутирало понеже сам новобранец мислили ли сте за възможноста да се направи канал в IRC примерно в UniBG мрежата където да се събираме и разговаряме. Доста по удобно и бързо е от личните съобщения по форума. Ако сте съгласни мога да помагам и обеснявам на хората които не им е ясно въпреки, че едва ли има такива. От друга страна ще се загуби малко от "магията" на форума но все пак плюсовете са повече според мен.

Какво ще кажете ? :tup:
    Ruhm und Ehre der Waffen SS

IRC

#boina_slava

аз обаче си затрих всички ирц клиенти и от известно време не мога да влизам.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ами земи си инсталирай нищто не ти струва

#boina_slava но в коя IRC мрежа? Защото в UniBG няма такъв регистриран канал. Кажи сървар от мрежата.

Ако сте съгласни по сериозно да решим къде и да го направим само за нас си канал без външни досадници и примерно да го напишеш някъе на сайта за да знаят новобранците.

Comment

kyde

ами той беше регистриран, ама се е отрегистрирал за втори път

ше си сложа клиент като имам време
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

канала отново е работещ и сега ще си стои отворен през цялото време, благодарение на бота на колегата
          albireo написа

Comment

даже и хора има вътре :tup:

Comment

има бре!
              albireo написа

Comment

Обичайните заподозрени сме.
                Alliis laetum, sibi sapiens.

Comment

И аз се присъединих към вас! 8)

Comment

Working...
                  X