Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Покажете си десктопа.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Покажете си десктопа.

Видях, че в други форуми има такава тема и решиш да я направя тук. МНого ми е интересно да видя тапетите на Фридриг, Голъм, Уханов и другите видни потребители на форума.
    Ето го и моя:

Голям ужас, сега предстои чистката...
    101st Airborne The Screaming Eagles At Normandy

Покажете си десктопа.

Ще ви разочаровам, но десктопа ми е чист и неопетнен от какъвто и да е тапет. И на него се мъдрят само стандартните иконки и кажи-речи нищо друго. Сигур щото никога не го гледам - все нещо друго го покрива та не ми пука много как изглежда .

Comment

ха-ха

Аз използвам различни десктопи.В зависимост от настроението ми салагама такъв.В момента съм сложил картината "Казаци пишат писмо до султана"
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Рядко си сменям картинката на десктопа. Имам доста голям quicklounch toolbar, но съм го отрязал.
        Ето го и моя десктоп. Само да не паднете! :twisted:

scharfschutze ®

Comment

айде да видим кой ще падне

ето

ей така си е, нямам икони
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Айде и от мене моя десктоп, въпреки че той е доволно скучен и подреден

това е
            XV mile the sea brode is
            From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Ами и на моя няма нищо като картинка. Само бая връзки и файлове (46 броя към този момент).
              Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
              Проект 22.06.1941 г.
              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

десктоп

Ето га на и моя
                Пак ще летим на бойните си коне, допрели лица да буйните гриви; пак ще прегазваме вражи воини, размахали саби над главите им. Ромеите ще отстъпват пред нашия устрем. Ще станем голяма, силна държава. Три такива държави ще има в света и една от тях ще е България.

Comment

Сегашния ми не е нищо особено имал сам къде по хубави :tup: пък и сега ползвам един монитор колкото пощенска марка голям :roll:

Този пък ми е от преди 3 години някъде случайно го имам

Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

аха

айде ето ми го сегашния

albireo написа
                    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Този "Емил" не е човек.
                      бтв Знаете ли сайт с цветни тапети на тема ВСВ- търся всичко танкове, самолети... преди имаше на ww2.ee, но като гледам са ги затрили.
                      101st Airborne The Screaming Eagles At Normandy

Comment

Originally posted by "Imperial Friedrich"

айде ето ми го сегашния

http://imperial.boinaslava.net/uber-bckg.jpg
                        Ха, това съм го виждал. Много хубава картинка. :tup:
                        scharfschutze ®

Comment

Току що разбрах, че не разбирам нищо от самолети това на Империал
                          МЕ -109 ли е ?

Comment

lol

Да, Ме-109Е-4.
                            This website is for sale! sofiacity.com is your first and best source for all of the information you’re looking for. From general topics to more of what you would expect to find here, sofiacity.com has it all. We hope you find what you are searching for!
                            scharfschutze ®

Comment

хаха ако ти кажа, че първо го помислих за Фоке-Вулф после дори в един момент за Щука и съвсем се шашнах :roll:

Comment

Working...
                              X