Разбира се, добре е нещата да се познават в по-голяма пълнота преди да се дават крайни оценки...но за да е известно конкретно това, което написах за липсата на достатъчно уважение към личността не мисля, че е необходимо да се ходи в Русия. все пак достатъчно е да се погледне историята и то за съжаление не толкова далечната история. например случаят със заложниците в театъра в Москва. тогава си спомням на сутринта по ОРТ един руски генерал как се кълнеше, че нито един заложник не е починал от газа, който бяха използвали руските спецчасти :o тогава беше предприета атака, която доведе до смъртта на толкова много хора, просто защото трябваше руснаците да се докажат като непримирима велика сила. въобще, жертва се живота на личността за целите на държавата.. :evil:
Сър Грей, не бих нарекъл това в Чечения "малко" бой, което съвсем не означава, че оправдавам чеченците...
Импириал, бре, все Великобритания, предполагам я смятат американците за съюзник, поне като гледах как посрещнаха скоро Блеър...а иначе, нима руснаците също не живеят в постоянна параноя за целостта на границите си. (това е по-скоро въпрос, не е твърдение )
да съглсен съм, че и в България не е много розово положението...така де: "Добрият стрелец се цели първо в себе си"
Сър Грей, не бих нарекъл това в Чечения "малко" бой, което съвсем не означава, че оправдавам чеченците...
Импириал, бре, все Великобритания, предполагам я смятат американците за съюзник, поне като гледах как посрещнаха скоро Блеър...а иначе, нима руснаците също не живеят в постоянна параноя за целостта на границите си. (това е по-скоро въпрос, не е твърдение )
да съглсен съм, че и в България не е много розово положението...така де: "Добрият стрелец се цели първо в себе си"
Comment