Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Za Ruskiq

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Originally posted by "Imperial Friedrich"

аватари с нацистки символи не са разрешени
    Тевтонският кръст не е нацистки символ; той е част от вековната германска военна традиция и култура!
    А руският език са го използвали не само изчадия от сорта Ленин/Сталин, а личности, които са неизменна част от човешката цивилизация!!
    Si vis pacem - para bellum!

Comment

старият аватар на това момче беше снимка на Адолф Хитлер от втората му среща с Мусолини.
      П.С. С това последното мен ли визираш?
      "Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
      Wette

Comment

Originally posted by "Hauptmann"

Imperial Friedrich написа
        аватари с нацистки символи не са разрешени
        Тевтонският кръст не е нацистки символ; той е част от вековната германска военна традиция и култура!
        !!
        неподготвено изказване

аз самият нося такъв

анти обясни вече какъв беше проблема
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Всъщност, на руски в Интернет има наистина много литература, а и всякаква информация въобще. Всякаква разбира се - и хубава и полезна и разбира се, некачествена също. Колкото до публикуването на информация на руски на форума, има, първо, интернационална част, която включва безусловно и руския език. Второ, в останалите раздели на форума, всеки от нас е пускал информация или цитати на руски, немски или английски. Просто, не винаги има време и възможност да се преведе, независимо от желанието. Ако нещата опират само до незнание на езика - е случва се. Аз не знам немски например, а би ми бил много от полза. Е ... човек няма време за всичко ...
          Но, доколкото аз усещам, случаят с потребителя "Железен Кръст" не е такъв - май става дума по-скоро за най-чиста проба омраза към езика и нацията? Е, това си остава за негова сметка.
          Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
          Проект 22.06.1941 г.
          "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Императоре, ти си си сложил "Синия Макс", той май е от кайзерово време
            Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
            Неизвестен руски адмирал

Comment

Working...
            X