Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова Среща на 25.08.03!!!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

На 25ти ще бъда в Сф, на 26ти хващам аероплана на Луфтвафе.. ъъ, Луфтханза де

та хайде да направим една срещичка на 25ти тва се пада след около седмица, така че има време да се организираме
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

е, ако няма желаещи... :|
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Ами аз съм навит да си направим една среща.Живо-здраво като си дойдеш ще ми погостуваш някой уикенд.Става ли?
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

то тва си е ясно
        albireo написа

Comment

А къде и кога ще е срещата?
          На бойно поле България

Comment

Утре, неделя, 24.08.2003...

Ще пристигна в София - на централна гара - около 15.00 h.

Ще остана няколко часа и се прибирам в Пловдив.
            Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Еее кви хора, човека как се грижи за нашето форумно добруване, а вие не искате дори да дойдете да го изпратите...
              Ами ако все пак има среща, и я направиш по-рано към 5-6 часа, аз ще дойда.
              <<..........>>

Comment

Originally posted by "Imperial Friedrich"

то тва си е ясно
                Чакам те да си дойдеш.Имам няколко идейки за реализиране
                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
                X