Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Za hraneneto i za dietite

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Повечето от тях са болезнено обсебени от манията за "здравословен начин на живот" - още една измишльотина, която не взима пред вид хиляди фактори, като например това, че всеки организъм е по своему уникален и има нужда от различни неща, а е просто една индустрия.
    Моето мнение е, че най-добре е да правиш това, което искаш / говорим за хранене , разбира се/, а не да си налагаш някакви ограничения и сам да си строиш затвор.
    "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Принципно съм съгласен, но... хората, които се ТЪПЧАТ не трябва ли да си налагат ограничения?

И аз омах сблъсък с вегетарианка! УЖАС!

Карагеоргиева се казваше и ми беше учителка цели 2 години! Дъщерите й бяха на мойта възраст (тогава 3 и 4 клас) и тежаха 18 и 21 кг! Тая дето беше 21 кг имаше право да яде 1 банан и 1 ябълка на ден! Защото е била дебела! Горките! Вярно, че бяха някви гимнастички или нещо такова, но това беше прекалено. Освен тва часовете по... Природознание или там както се казваше се превърщаха в учение:
      Как Ванга е придобила способностите си. А и Карагеоргиева разбираше доста малко от Български. Особено "с" и "з". Как издържа 2 години! Другите учителки ги сменяхме на една година. Никой не издържа колкото Караджордж Така й викахме
      Канцлер на хазната

Comment

тези вегетарианци, за които говорех не са обсебени от манията за здравословен живот. едната например не обича месо, другата е еврейка и не ядеше месо, защото майче се беше отвратила от нещо в детството си (примерно от убийство на кокошка, нещо от сорта), а пък сега един приятел не яде месо, защото се запали по йогата...но да не ядеш месо по здравословни причини е глупаво. виж, ако е поради някакви убеждения, тогава ми се струва, че е цел, която си струва...
        а и естествено, не знам, дали е от годините, но всички мои познати сега са започнали неимоверно да се тъпчат...пубертета и ерата на постоянното ядене мисля, че трябва вече да са отминали :roll:
        Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
        каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
        каквито са мислите ти,такива са делата ти,
        каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Имам странното чувство, че обърках темите! Май написах нещо за вегетарианството в друга тема!
          Канцлер на хазната

Comment

Working...
          X