да
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Голяма и основна среща на 31.07, 5 часа следобед пред Одеон!
Collapse
X
-
mai ne vijdam nikade ne6to konkretno za taia sre6ta , v smisal miasto , 4as /govoria za 31.07/
6te mi bade mnogo zabavno !!!
a i otdavna ne sam otdaval zna4imoto na Bakhus-a 'na6 v takava sreda , po nevolia slu6am oplakvania za bezpari4ia , deca , koli i dr. prostotii :evil:
4ekam ne6to opredeleno , makar az samiat da sam na rabota togaz
Comment
-
Ами, направете я пред кино "Одеон" тази среща, а за заведението - най-добре е пак в "Ботуша" (на 3-4 минути от мястото на срещата, винаги има свободни маси за много хора).Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Еми, аз мога да се появя след 18 часа. Дотогава съм на работа. Може някой да остави телефон, за да звънна и да разбера къде сте се установили...Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment
-
Понеже вероятно няма да мога да дойна на 31.07. в София, защото съм на работа ви предлагам да направим една среща, когато Империал си заминава. Вероятно ще има и други като мен, които са възпрепятствани и не са могли да дойдат на първата среща.
Мястото на събирането не е ли по-добър вариант да е във ВОЕННО-ИСТОРИЧЕСКИЯ МУЗЕЙ, а не в някое заведение?
Там всеки ще може да изнесе лекция пред останалите за бойната техника, която най-добре познава.
Какво мислите по този въпрос?
Бирата няма изпиване....scharfschutze ®