Бъклица и дрян за посрещането на нашия любим Фриц :lol:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Идвам!
Collapse
X
-
бъклицата е традиционен български... ъъ, съд? как да го нарека... който се ползва за алкохолни напитки
дряна е дръвче с жилави клони, които също играят голяма роля в традицията, Тоширо не знам как точно го мисли ама аз се сетих за дряновите пръчки за биенеalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Originally posted by "Imperial Friedrich"
На 30.07 в 2:25 следобед ми каца самолета на Летище София
Всички са обсебени от една единствена мисъл - най-после Той си идва; всеки си мисли - ако не мога да Го докосна, дано да успея поне да Го зърна...
Този ден и час, мигът в който Той ще стъпи на родна земя, ще влязат завинаги в историята на ОтечествотоSi vis pacem - para bellum!
Comment
-
"Белетрист", колега УхановМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Originally posted by "Hauptmann"
Imperial Friedrich написаНа 30.07 в 2:25 следобед ми каца самолета на Летище София
Всички са обсебени от една единствена мисъл - най-после Той си идва; всеки си мисли - ако не мога да Го докосна, дано да успея поне да Го зърна...
Този ден и час, мигът в който Той ще стъпи на родна земя, ще влязат завинаги в историята на Отечеството
:cry: :cry: :cry:
направо ме разплака бре капитанеalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
Comment