Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно правилата за изказване на мнения.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Мирвам , ама няма никакви адекватни отговори на въпросите ми. Иначе благодаря за подкрепата , ама май е по - добре да спреш защото ще те нападнат и теб , ще излезеш краен , психично болен или не знам какво още. Най - лошо е като почнат да те наричат "някои хора" (даскалска работа - искал да стане доктор , ама не му стигнал акъла и станал даскал по биология ).

Още веднъж благодаря и да кажа на другите , че scharfschutze ми е приател , но няма вина за моите постове, така че няма смисъл да му пишете с тона с който пишете и на мен.

Comment

Мисля че тона ми е един към всички ...с същия пиша и на Импириал ..и ако зададеш систематезирано и ясно въпросите си ще получиш от мен отговорите
      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
      [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
      きさまはしんでくださいませんか
      [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

С теб много рядко говоря . Това за даскалите не е за теб

Comment

имате все още късмет че нямам време да се занимавам с глупости в момента
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Килрой. Не съм учуден че стана така.
            "Иначе благодаря за подкрепата , ама май е по - добре да спреш защото ще те нападнат и теб , ще излезеш краен , психично болен или не знам какво още."

това показва, че не си си извадил никаква поука... Жалко. Но ти май не разбира защо те баннаха, а? :roll:

@Ипериал: помниш ли кво ти казах за наказателните точки? Ще повторя отново: предлагам да се въведе система за "усмиряване" на по-буйните тук. Превантивна система против диващина, тъй д се каже...

Ето на този форум тук http://www.flashpoint.ru/forum/showt...threadid=14746
            долу вдясно под всеки пост пише: "Уровень нарушений" . И Число. От 0 до 25. След 25 - Бан.

Защо не го приложим и у нас?! :roll:
            Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Originally posted by "Ishmael"

Мирвам , ама няма никакви адекватни отговори на въпросите ми. Иначе благодаря за подкрепата , ама май е по - добре да спреш защото ще те нападнат и теб , ще излезеш краен , психично болен или не знам какво още. Най - лошо е като почнат да те наричат "някои хора" (даскалска работа - искал да стане доктор , ама не му стигнал акъла и станал даскал по биология ).
              Браво, Kilroy! Само не можах да разбера защо трябваше да пишеш допълнителните постове.
              Няма да излеза психично болен...... Хората, посещаващи този форум, няма да го направят.

Originally posted by "Ishmael"

Още веднъж благодаря и да кажа на другите , че scharfschutze ми е приател , но няма вина за моите постове, така че няма смисъл да му пишете с тона с който пишете и на мен.
              Благодаря.
              Между другото, прочетох постовете на Килрой и като се изключат някои по-остри изказвания, останалите са си напълно в нормата и на няколко пъти се смях. http://www.boinaslava.net/forum/phpB..._author=Kilroy
              Това, че понякога той върви с рогата напред не е добро. Да не забравяме, че имаше и постове от членове на форума, които бяха в духа на последните мнения на Килрой. Спестявам текстовете и имената.
              Нека си направим изводи, да не допускаме крайности, изостряния на обстановката и излишно хабене на нерви. Дано от тук нататък всичко тръгне както си беше, преди да пусна тази шантава тема.

Империал, мнението ми е да се въведе точковата система. Уханов е прав. Всеки трябва да знае кога ще му настъпи краят.
              scharfschutze ®

Comment

Въпросните постове не можеш да ги видиш, шарфшутце, защото са изтрити. Но аз предлагам да поуспокоим топката (да приключим тая тема) Килрой си има нов ник, нека Империал не го банва отново. Ако Килрой се въздържа от такъв тон, какъвто в поста относно руснаците, няма причина да не си пише в тоя форум. той е писал доста интересни неща, които съм чел с интерес. Нека сега го дава по-спокойно и всеки ще се успокои.
                XV mile the sea brode is
                From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Ок, Sir_Gray. Това е. Нека забравим всичко.
                  Колкото до постовете, изтрити са първите най-остри по тази тема. Другите си стоят. Между тях има интересни и остроумни, които и аз съм чел с интерес.
                  Дано да му е дошъл акъла.
                  Успокояваме топката. От дузпа в тъч. :-) Така и трябва да бъде.

Предлагам ти да заключиш тази тема, ако имаш правата. Оказа се, че излезе доста злокобна.
                  Едва ли някой ще напише нещо смислено в нея. Но ако все пак се намери такъв, то да изпрати мнението си на Империал като Л.С. и той да я отключи отново.
                  Интересно какво ще каже Фриедрих по този въпрос.
                  scharfschutze ®

Comment

Няма да я заключвам, нека си отшуми, така ми се струва по-правилно
                    XV mile the sea brode is
                    From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Добре.
                      Знаеш ли SIr_Gray, чак сега се вгледах в аватара ти. Доста символика има в него...
                      А и на всички аватарите им подхождат точно на самите тях. Според аватара може да се направи преценка кой стои зад него. Замислете се и ще разберете, че съм прав. Личат си уравновесените, избухливите, сдържаните, дремещите и страхливите да си изкажат мнението направо. Може би само моят не ми пасва...
                      scharfschutze ®

Comment

Моя не ми пасва ..
                        Трябва да си измисля по-сериозен но нямам време .
                        Може би прекалено се задълбаваш.
                        Fairness is a wonderful attribute, Major Anderson. It has nothing to do with war."
                        Page 97
                        "Human beings didn't evolve brains in order to lie around on lakes. Killing's the first thing we learned. And a good thing we did, or we'd be dead, and the tigers would own the earth."
                        Page 241
                        "I am your enemy, the first one you've ever had who was smarter than you. There is no teacher but the enemy. No one but the enemy will tell you what the enemy is going to do. No one but the enemy will ever teach you how to destroy and conquer. Only the enemy tells you where he is strong. And the rules of the game are what you can do to him and what you can stop him from doing to you. I am your enemy from now on. From now on I am your teacher."
                        Page 262
                        Ender's Game

Comment

1. Порталът "Бойна Слава", както и всички хоствани на този сървър сайтове не пропагандират никакви идеологически или политически идеи и убеждения и съответно страници с подобна насока не се приемат. Това включва, но не се изчерпва с, неонацистки, неосталинистки или расистки страници. Същото важи и за дискусионните форуми.

2. Информацията налична в страниците, част от "Бойна Слава", са предназначени за свободно лично ползване, но не и за неоторизирани комерсиални цели. Срещу нарушителите на това единствено правило ще бъдат предприемани сериозни мерки.

3. С оглед точка 4 от "Предназначение..." се набляга на изискването за придържане към интелигентен стил в цялостното ползване на "Бойна Слава". Нека всички бъдат уверени в твърдото намерение на създателя на портала да не допуска профанизация на дискусионното пространство на всяка цена.

В следствие точки 1. и 3., потребителят с оригинално потребителско име "Kilroy", пререгистрирал се като "Ishmael", след многократно нарушаване на правилата, влизане в пререкания с членове на ръководството и демонстрация на неуважение, се лишава от правото на членство във форумите на "Бойна Слава".

Решението е окончателно и не подлежи на обжалване.
                          albireo написа
                          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Изпревари ме, тъкмо щях да цитирам и аз. Бтв, казва се "не подлежи на обжалване".

прието
                            Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                            [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                            きさまはしんでくださいませんか
                            [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Originally posted by "faso"

Моя не ми пасва ..
                              Трябва да си измисля по-сериозен но нямам време .
                              Може би прекалено се задълбаваш.
                              Така трябва да бъде. Всичко да е перфектно, изпипано до най-малката подробност! Към това трябва да се стреми човек.

Faso, ти само с това мнение ли ще оставиш следа в тази тема?
                              scharfschutze ®

Comment

Достатъчно показателно е, че в така поставената тема не се намери нито един, който да се изкаже по нея. Може би трябва да й сменим и името, за да е ясно всичко.

Шарфшутце, тъй като темата и без друго се изроди в това, което е в момента, нямам нищо против да си по-конкретен, след тези си изказвания:

Originally posted by "scharfschutze"

Да не забравяме, че имаше и постове от членове на форума, които бяха в духа на последните мнения на Килрой. Спестявам текстовете и имената.
                                Можеш да не спестяваш нищо, защото така не звучи добре това, което си казал. Сякаш се криеш зад нещо.

Comment

Working...
                                X