Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно правилата за изказване на мнения.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Относно правилата за изказване на мнения.

Античовешки изказвания не толерирам. Нямате си представа колко не ги толерирам.

Сега може да опитате пак в по-друг тон.

Поклон пред паметта на всички загинали.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

То си е съвсем ясно написано в поста му. А ти от какъв зор толкова много мразиш точно руснаците? Толкова много, че:

Originally posted by "Kilroy"

Ех защо ли не погинаха 100,000,000 руснаци
    Империал вземи да напишеш какво може да се пише в този форум и какво не може.
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

То е ясно , но се появява сега, преди каза , че не искал свастики, след това неискал антихуманни постове, утре ше се събуди с други идеи в главата. Да ги напише в Въпроси/Отговори та да знаем, а не постоянно да измисля нови неща.

Спестявайте по 5 марки на седмица и ще пътувате с ваша собствена кола!

Comment

Килрой, според мен това да се радваш на смъртта на когото и да е, да не говорим за това да се радваш на смъртта на милиони, излиза от рамките на добрия тон, да не кажа, че е откровена простотия.
        "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

рамблер , ти вчера вече го сподели с мен това си мнение. Успя ли да спиш от възмущение снощи?

Спестявайте по 5 марки на седмица и ще пътувате с ваша собствена кола!

Comment

Е, всичките сме големи хора (даже и бради си имаме, колкото и да е чудно), така че едва ли ще ни трогнеш много, Килрой. Простотията си е простотия и не ми е приятно да я виждам, но няма да ми навреди на съня.

Не ме интересува, какво си имслиш и пишеш, стига да не пишеш подобни неща тук. а ако не разбираш, какво му е странното на твоя пост, това говори много за самия теб (но неща, които определено не ми се четат).

Comment

Той може да го е споделил, но оставянето без отговор на тез' човеколюбиви постове, ще означава че едва ли не сме съгласни, а и форума започва да придобива по този начин облик, който хич не ми харесва. Така че - на всеки такъв пост ще има отговор, можеш да бъдеш сигурен.
              Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
              Проект 22.06.1941 г.
              "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Originally posted by "Kilroy"

рамблер , ти вчера вече го сподели с мен това си мнение. Успя ли да спиш от възмущение снощи?
                Интересно ми е ти как така спокойно си си заспал, след като ни честити смъртта на 27 милиона.
                "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Другарят Килрой ще ни спести присъствието си. Има ли нужда от пояснения? (това е реторичен въпрос)
                  albireo написа
                  ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Да в темата за Ремарк вече говорих за въпроса "Килрой" ...тази тема само доказва колко съм бил прав ... Деца, вижте чичо Килрой ...никога не трябва да правите така!

Килрой , лесно е да го говориш от растояние ....кажи го на някого в лицето.... сигурен съм че ще потънеш в земята от срам...

Ако ли не ... просто вече си изтърван за човешката кауза

Иначе и аз харесвам схвастики. Схвастиката е абсолютноположителен символ изваден от контекста на Национал-социализма. Тя е символ на плодородишето , богатството и кръговрата в природата.
                    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                    きさまはしんでくださいませんか
                    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Както вече имах честа да заява ... притов съм изгонването на юзъри поради техните идеологически убеждения. Просто мисля че хер Килрой е достатъчно порастнал и разумен и ще разбере че убежденията не се натрапват по неприятен на другите начин и ще си вземе поука от случката. Моля да не се предприемат репресивни мерки спрямо него.

Империал, заплашвам те, ако го кимнеш, има опасност да станеш един от поредните му еталони
                      Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
                      [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
                      きさまはしんでくださいませんか
                      [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

Проблема е решен окончателно.
                        albireo написа

Comment

Въоръжете се с търпение и моля прочетете цялото мнение. На някои може да им се стори мъчително, но нека се напрегнат.

Господа, аз всичко съм виновен АЗ и само АЗ и пак АЗ. Тази тема наистина беше много провокираща и честно казано изобщо не очаквах такова развитите. Пуснах я, защото Imperial Friedrich преди време беше посочил една идея, която гласеше горе-долу следното. Цитирам по памет: "За всеки ден от годината да се постват исторически събития, станали през текущият ден. Даже първоначално тя беше подета с ентусиазъм, но само за малко. През целия ден на 21.06.2003 никой не публикува каквото и да било за нападението над СССР и реших аз да свърша тази работа.

Kilroy наистина е много краен, дори много по-краен от мен. Това си е лично негов проблем и ние не трябва да се стремим да променяме мисленето му! Все пак живеем в 21 век, във време на демокрация, което значи, че всеки има право да казва личното си мнение, без да носи вреда на останалите около него. Ние трябва да се съобразяваме с неговото така, както другите се съобразяват с нашето. Иначе няма да е честно. Тук сме се събрали интелигентни хора, които държат на мъжеството и честта. Не трябва да се бяга от проблемите, а да се търси начин за разрешаването им по най-безболезният и най-лекият начин. Вие се нахвърлихте върху човека като глутница (Не искам да обидя никой! Това е само сравнение!) само заради това, че Kilroy има различно мнение от вашето, макар и доста крайно. Да не забравяме, че това, което Kilroy беше написал не е грешно. Той само гледа нещата от другата им страна. Интересуваме се само от събитията и фактите.
                          Чест прави на форума разнищването на една тема до края. Така и трябва да бъде. Опонента трябва да се уважава, а не да се малтретира по един или друг начин. Лично аз съм твърдо против решаването на проблемите по първобитния начин - БОЙ или чрез Сталинския - ЗАЛИЧАВАНЕ! Двата подхода според мен и според всички вие, който четете написаното, са НЕПРАВИЛНИ! Не забравяйре, че това време е вече изживяно! А може би се лъжа? Не знам...
                          Империал, няма да ти направи чест, ако изтриеш потребителя Kilroy. Нaистина той не трябваше чак така съркастично да си изказва мнението: "да са ни честити... "(не довършвам нарочно). Сигурен съм, че той ще си вземе бележка от всичко изписано.
                          Германците дори се срамуват от действията на Хитлер. Не съм сигурен руснаците дали се срамуват от зверствата на Сталин. Аз лично не одобрявам начините на действие от сорта: "Ест човека, ест проблема. Нет човека - нет проблема!"
                          Колкото до моят аватар с германската каска - снимах се снея, защото преди време с Parabellum обсъждахме въпроса за реликви от Втората Световна Война. Реших да си сменя досегашната емблема на ротата в която завърших ВВВУ"Г. Бенковски" със снимката с каската за да я покажа на Parabellum. Не искам да прозсучи така, сякаш него го обвинявам за случилото се в последствие.
                          В подкрепа на всичко написаното си сметням аватара.

Съжалявам, че написаното е доста разхвърляно, но нямам време да го редактирам.

Империал, предлагам да заключиш тази тема незабавно и да забравим въпроса!
                          НО НЕ ИЗТРИВАЙ KILROY!

O tempres, o mores! дано съм го уцелил с моят латински :-)))
                          scharfschutze ®

Comment

В защита на Kilroy

Виж сега, шарфшутце, не е върпосът в мнението на Килрой. Начинът, по който го натякваше беше прекалено просташки. Освен това той отказа на няколко пъти да си вземе поука и да смекчи тона. И точно там беше проблема - както казваш ти всеки има право да си изказва мнението ако не носи вреда на останалите и ако се уважават останалите. Той не прояви желание поне малко да уважи другите. Относно бана и аз по принцип съм против, но ми е ясно какво място е нета и колко бързо едно място става арена за простотии и псувни, дори при най-добро желание на повечето участници. И затова оправдавам драстичните мерки, макар и да ми е по присърце ако Килрой просто смекчи тона. Тогава и няма да има нужда от бан (да допълна - аз лично изтрих едно негово изказване от темата (колкото и се заканвах никога да не трия нещо) само и само да не го видят шефовете и да се ядосат още повече, но явно това не помогна)

А за твоя аватар нямаше нищо лошо и никой нищо не е казал. Каската си беше ок само дето защо беше червена?!?
                            XV mile the sea brode is
                            From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Sir_Gray, каската е червена, защото е грундирана. Нямам още "шантавото" сиво, с което са били боядисани по време на войната. В интерес на истината я намерих в доста окаяно състояние. Беше пораждясала доста зор видях докато сваля поне малка част от оригиналната боя.

Да дадем втори шанс на Kilroy, a? Все пак и той е човек и греши.
                              Въпросът е принципен. Тук съм съгласен. Но какво му пречи да се регистрира като "дядо Коледа" например?
                              scharfschutze ®

Comment

Working...
                              X