If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
най обичам като се появи така някой изневиделица и каже, абе защо не си смените системата, с която сте карали половин година и всичката ви информация е вложена в нея, както и плановете ви за бъдещо развитие, с ей тая дето на мен толкоз ми харесва.
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
най обичам като се появи така някой изневиделица и каже, абе защо не си смените системата, с която сте карали половин година и всичката ви информация е вложена в нея, както и плановете ви за бъдещо развитие, с ей тая дето на мен толкоз ми харесва.
Съществува опция за прехвурляне на информация от стар форум... какъвто и да е... така, че помисли
Това определено е най-елегантната, бърза и удобна система.Не виждам какво може да се иска повече.А и защо този хост и .phpBB да не се разбират?Не мога да разбера.
He, who controls the past, controls the future, and he, who controls the present, controls the past
Просто така му хтумна, защото преди това гледах форуми на Инвижън, които ми се сториха много по-бързи, дори бяха на интернационални хостове.
Форумът на "Бойна Слава" не е бавен, но може да се иска повече
20Мб не са нищо и изобщо не забавят нещата. Може обаче форума да е написан по дърводелски начин и примерно за всяко куери към базата да отваря и затваря сокет към нея , което забавя, макар , че ме съмнява да са такива бастуни тия дето са писали пхпББ2. SQL-a за това е направен , да има огромни бази данни и достъпа до тях да е бърз.
Спестявайте по 5 марки на седмица и ще пътувате с ваша собствена кола!
Comment