Важна тема: Предварителни правила - не показва съобщенията след 6-тата стараница!!!
БЪГ!!!!!!
Collapse
X
-
БЪГ!!!!!!
Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
[qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]Маркери: Никакви -
И с аватарите има проблеми. Не мога да кача моя от компютъра ми.scharfschutze ®
Качих го на друг сайт и сега за сайта аватара ми се дърпа от Hit.bg. Надявам се само да се вижда и извън БългарияIn My Humble Opinion.

Comment
-
аватарите са оправени.
нямам намерение да сменям форумната система. phpBB има всичко (почти) и по него работят страшно много хора. освен това си има интеграцията с други системи които смятам да ползвам. С една дума тва което предлагаш е немислимо.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...Comment
-
Така. Открих какъв е проблема с темите - грешни индекси. Сега наръка преброявам мненията в засегнатите теми и така поправям индексите им :lol:
моля където забележите подобен проблем да ми докладвате веднага.albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...Comment
-
Защо все още ме дава като модератор, когато вече не съм?Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]Comment
-
ми не съм ....отпъсах се и не мога да едитвам постовете ...а ника си остава червенДемокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.
请您死在地狱般的阵痛
きさまはしんでくださいませんか
[kisamawa shinde kudasaimasenka]Comment
).

Comment