Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Относно личните нападки.

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Относно личните нападки.

Така, ако оттук нататък засека "мнение", което съдържа лична нападка към член на форума, колкото и безобидно да изглежда, ще изчезва цялото мнение, ако ще и да е връх на човешкия гений. Въобще не ми харесва как някои хора се държат напоследък.

Казах.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Относно личните нападки.

Още нещо. Всеки ще си има подробно досие с всичко, което е казал в нарушение на правилника.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Въпреки че съм един от буйните на този форум :roll: , подкрепям Фридрих. Требе ред да има, бре! 8)
      Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Напълно подкрепям Imperial Firiedrich. Някои хора започнаха да бягат от проблемите и да се насочват към дискутиращите ги хора. Лично аз си изпатих от подобни нападки. Не, че аз съм цвете за мирисане, но поне се съобразявам да не обиждам никой! Ако все пак някой се чувства засегнат от мое изказване, то моля да бъда извинен.
        Доста масло и други горивни материали поналях. Какво да се прави - "...сърце, майко, не търпи..." Взимам си и аз бележка - вече по-леко. Дано и другите се усетят и да внимават какво и срещу кого пишат.
        Успехи, момчета!
        scharfschutze ®

Comment

Айде и тука досиета, аз вече къде ли нямам такова. Лошото е, че мойте досиета имат кофти тенденцията да надебеляват извън всякакви мерки
          XV mile the sea brode is
          From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Нищо..ние ще гиподрязваме редовно....откъм кръкътъ
            Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
            [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
            きさまはしんでくださいませんか
            [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

:tup: Благодаря Friedrich !
              Нека не бъркаме свобода с анархия!
              Не оръжията,а хората убиват. И да не забравямe, че войната е нещо наистина ужасно!

Comment

Най-накрая

2 въпроса:
                1. какво ще последва ако досието ще надебелее извън границите на допустимото?
                2. Предлагам на тези хора от които си недоволен до този момент да им пратиш ЛС като първо предупреждение.

ПС: помниш ли предложението ми за точките, които се дават за нарушаване на правилника? Спомни си.
                Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

хм тва за точките верно беше интересно...
                  albireo написа

Comment

Но ти не отговори на въпросите ми

Comment

че кой пък каза че трябва аз да отговарям на каквито и да било въпроси???

1. ще се предупреждава и после гони съответния дегенерат
                      2. ЛС ще имат тези които оттук нататък рушат реда
                      albireo написа

Comment

Originally posted by "Dragony"

:tup: Благодаря Friedrich !
                        Нека не бъркаме свобода с анархия!
                        хм, любопитно колко лесно хората се съгласяват сами да ограничат свободата си .... май трябва да пренапишем трудовете за "обществения договор" :o
                        Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
                        каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
                        каквито са мислите ти,такива са делата ти,
                        каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Re: Най-накрая

въпросът не е до свободи а до привилегии. Членството на този форум не е част от човешките ти свободи. То е привилегия, която се губи в момента в който нарушиш правилата. Така е с абсолютно всеки съществуващ форум, както и с абсолютно всичко което не се касае до основните ти човешки права.

та, с една дума, много приказваш
                          albireo написа

Comment

Originally posted by "Imperial Friedrich"

въпросът не е до свободи а до привилегии. Членството на този форум не е част от човешките ти свободи. То е привилегия, която се губи в момента в който нарушиш правилата. Така е с абсолютно всеки съществуващ форум, както и с абсолютно всичко което не се касае до основните ти човешки права.

та, с една дума, много приказваш
                            това са две думи аз не приказвам, аз "дебатирам" (до голяма степен самоцелно ) ти го нарече привилегия, за мен е свобода...просто си намирам на приказка, но пак повтарям, не смятам, че един форум трябва да се взима много насериозно и да се пишат правила за него...
                            Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
                            каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
                            каквито са мислите ти,такива са делата ти,
                            каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Съгласен и подкрепям!!!
                              А на Махадева не му обръщай внимание, Империал. Той скучае на работното място и обича да си говори за спорта :lol: :lol: :lol:
                              Това няма да с брои като лична нападка, нали))?!
                              Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Working...
                              X