Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Бъдещето...

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Бъдещето...

Е светло!!! :lol:

Порталът "Бойна Слава" ще се превърне в истински портален сайт. Реших да ползвам системата postnuke, която има мощна интеграция с phpBB2 форумите (като този) и има модулна система която е свободна за модификация. Тези дни ще започна работа по преработката на базовата система в това което ни трябва. Кога ще стане обаче нямам никаква идея, но най-късно до започването на играта ще е факт. Всъщност, самата игра ще бъде интегрирана в тази система

те тва е съобщението ми за днес.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Бъдещето...

Евала, Фриц :lol: :lol: :lol:
    Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Какво мога да напрапвя освен да стисна здраво ръката на Фриц и да го потупам приятелски...виртуално! Браво! :tup: /с ударение на последната буква/ :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: :twisted:
      Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Well done, mein Herr!! :tup:
        "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

nothing's really done yet
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

"The initiative itself is worth the given gratitude" (c) Lenin Vladimir Ilyich. 8)
            Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Това са благодарност в аванс - предназначението им е да те стимулират за по-ефективна работа

Comment

Ей наш Тодор е гоооолямаааа работа.Да си жив и здрав приятелю!!!
                То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Дано имаш време и всичко е ОК!
                  Канцлер на хазната

Comment

ми аз всъщност и понятие си няма за какво точно говорите, но съм сигурен, че ще е много хубаво бъдещето,,,то както твърдят Стругацки, философският песимизъм е резултат от проблеми вкъщи
                    Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
                    каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
                    каквито са мислите ти,такива са делата ти,
                    каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.

Comment

Ако знам за какво иде реч-да умра. Но явно идеята е добра. Империал имаш мощно флотско рамо в мое лице :tup:
                      Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                      Неизвестен руски адмирал

Comment

тест
                        albireo написа

Comment

Внимание, Цензура[/siz]
                          Под маската на технически усъвършенствания някои другари посягат на свободата на словото!!! Същите неаргументирано изтриват мнения и по свое усмотрение заключват topics - току що го направиха с по-горния!!!!
                          Ще позволим ли това да се стане постоянна практика?!?
                          Ний не сме веке рая покорна!!На оружие, братия!
                          Si vis pacem - para bellum!

Comment

заключих го защото нещо в базата данни се е омешало и топика се дъжи странно. Иначе може да има някакви негативни последици, кой знае.

Ако ти се коментира по онази тема, пусни си нов топик.

8)
                            albireo написа

Comment

Абе незнам дали е от прехвърлянето ама нещо вчера не ми се отваряше форума, а сега не ми се рефрешват темите и трябва да се помпам на Ctrl+F5 непрекъснато... някакви предположения?
                              <<..........>>

Comment

Working...
                              X