Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кажете нещо за горния

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Кажете нещо за горния

Една весела тема, която видях от един друг форум и решах да пренеса и тук...
    Целта е да напишете нещо за постналия над вас...

нека аз съм първият

Inferno -

и без злоба :evil:
    Пак ще летим на бойните си коне, допрели лица да буйните гриви; пак ще прегазваме вражи воини, размахали саби над главите им. Ромеите ще отстъпват пред нашия устрем. Ще станем голяма, силна държава. Три такива държави ще има в света и една от тях ще е България.

Кажете нещо за горния

Inferno
    Basic Info

Пълно истинско име: Евтим Иванов Станков
    Прякор: Фитнеса
    Дата и място на раждане: 23.11.1982, гр. Пловдив
    Лична информация: 183cм, 58кг, очи, коса и т.н.
    Образование: 1989 - 1992 НУ "Иван Вазов" - гр. Пещера; 1992 - 1996 ОУ "Патриарх Евтимий" - гр. Пещера; 1996-2001 ЕГ "Иван Вазов" - гр. Пловдив: 2001 - ? ПУ "Паисий Хилендарски" - гр. Пловдив
    Мании: Книги, музика, българска история, компютри.
    Любими групи: Savatage, Psychotic Waltz, Nevermore, Threshold, Dream Theater, Fates Warning, Shadow Gallery, Pain Of Salvation, Devin Townsend...
    Любими книги: Портретът на Дориан Грей (Оскар Уайлд), Денят на трифидите (Джон Уиндъм), Разкази (Робърт Шекли), Пътеводител на глактическия стопаджия (Дъглас Адамс), Мечо Пух (Ал. Милн), Хрониките на Амбър (Роджър Зелазни), Мизъри (Стивън Кинг), Полет над кукувичето гнездо (Кен Киси)...
    Коя е последната книга, която съм прочел: Юрген Граф - "Измамата Холокауст"
    Любими филми: "Аспарух", "Скорост", "Злостър - Черното влечуго", "Инстинкт"
    Кой е последният филм, който съм гледал: Двете кули
    Любим футболен отбор: Ботев (Пловдив), Спартак (Пещера)
    Любим тип хора: Всеки носи у себе си и рая, и ада..
    Любима музика: Яко жица - Progressive, heavy, gothic, doom. Като се замисля слушам почти всичко от Depeche Mode до Death
    Любими животни: Малък скокливец, чапла, гарван
    Любим актьор: Кръстьо Лафазанов, Антъни Хопкинс
    Любима актриса: Сандра Бълок
    Предпочитана форма на управление: MoАнархия
    Какво ме дразни: религиозният фанатизъм, суеверието, патетиката на морала, битовият алкохолизъм, правописните грешки на обществени места ...
    :lol: :lol: :lol:

Чак понякога очудвам самият себе си Иначе от тази информация мога да заключа, че сме братя близнаци от различни майки
    хмм... любопитан съм как ще се измъкне този (ако въобще някой се осмели), който ще каже какво мисли за мен, по простата причина, че никой не ме познава така, а и сайтът ми се държи в пълна тайна... буахахаа
    Zero Limit Web Magazine
    [/siz]
    http://zerolimit.board.dk3.com/2/

coming soon...

Comment

[offtopic]
      Originally posted by "hEll frEakER"

[ Иначе от тази информация мога да заключа, че сме братя близнаци от различни майки :
      Да, с hEll frEakER сме от две майки деца
      Пак ще летим на бойните си коне, допрели лица да буйните гриви; пак ще прегазваме вражи воини, размахали саби над главите им. Ромеите ще отстъпват пред нашия устрем. Ще станем голяма, силна държава. Три такива държави ще има в света и една от тях ще е България.

Comment

[/siz]

вероятно и от съвсем различни бащи

Хех, вече съм ефрейтор...
        Zero Limit Web Magazine
        [/siz]

coming soon...

Comment

hEll frEakER - все още обхванат от мерака и желанието на всеки нов във форума да пише във всяка тема

Comment

E тва ще слушате! Няма кво да се говори! Аз от новия ПроРок разбрах за Психотик Валтз! Пичове!

Една молба!
            Хвърли едно око на групи като Моторхеад Металика и Менуор! И Мейдан!
            Канцлер на хазната

Comment

Originally posted by "Inferno"

hEll frEakER - все още обхванат от мерака и желанието на всеки нов във форума да пише във всяка тема
              Не съвсем... отклонявате се от темата :evil:
              Zero Limit Web Magazine
              [/siz]

coming soon...

Comment

Хел Фрикър....
                Пич! :tup: Веднъж го разбих на Медъл ъф Онор в матрицата 5. Виждал съм го на форума на Геймърс Уоркшоп...
                Тва е .
                Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

[/siz]

Еххх, Уханов, да си ми жив и здрав, мойто дете

Но не сме играли на Медал-а в Матрицата... :o нямам равен на таз игра между другото...
                  Zero Limit Web Magazine
                  [/siz]

coming soon...

Comment

Working...
                  X