Лелелеле, ами сега какво ще правим :twisted: :twisted: :twisted: то това е станало преди малко и още не знам подрбности, но като рабера ще кажа....
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Бате Бойко Борисов подал оставка...
Collapse
X
-
Бате Бойко Борисов подал оставка...
БНР съобщава:
Високопоставен служител на вътрешното министерство, пожелал анонимност,
потвърди пред репортер на Националното радио, че главният секретар на МВР Бойко
Борисов е подал оставка днес по обяд в Деловодството на Министерския съвет.
Това е станало след среща на Бойко Борисов с министър председателя Симеон
Сакскобургготски. Мобилните телефони на генерал Борисов в момента са изключени.
От пресцентъра на МВР отказват да потвърдят информацията. Според закона за да
бъде освободен от длъжност главният сектератна МВР е необходимо решение на
правителството и указ на президента
От пресцентъра на Министерския съвет казаха, че официално съобщение по
случая ще направи правителственият говорител Димитър ЦоневТи си това,което е твоето най-голямо желание,
каквото е желанието ти,такива са и мислите ти,
каквито са мислите ти,такива са делата ти,
каквито са делата ти, такава е и съдбата ти.
-
Ами, чудо голямо - в МВР са най-големите престъпници в тази страна - един от тях се е махнал или са го избутали от бизнеса ... така или иначе, полицаите (абе, пак са си старите милиционери от едно време по дух, гадовете) вече се занимават или само с политика или с бизнес - да вадят пари по един или друг незаконен начин чрез поста си.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Ей, не се гаврете така с любовта на народа :twisted: че сега като си останем без нареден любимец що ще чиним зимъска 8) плюс това още не се знае, защото премиерът още не му е приел оставката и се чуди какво да прави...Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
Comment
-
Ахх, сега ще се превърне в мъченик за народната кауза...грр, понякога се дразня, колко измъчен трябва да е народът (или тъп), за да се доверява на разни бандюги.Колкото и да го ненавиждам Бойко, това не ме радва, защото ще стане още по-популярен, копелето.He, who controls the past, controls the future, and he, who controls the present, controls the past
Comment
-
Хъм, тук ми се струва, че се подменя мнението на народа с това на група, меко казано престъпници, известни също под сборното название "журналисти".Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Е, сега пък какво им е толкова на журналистите...има и свестни :roll: :twisted:
не е точно така, народът си го обича Бойко...аз участвах на едни дебати за престъпността. то беше един "deliberative poll" (една американска социологическа система) та там сигурно 90 процента от 200 души от провинцията изпадаха в екстаз щом се появеше Бойко, абе обичат си го хората и това си е...
иначе сега чух всякакви конспиративни теории, как той щял да става кмет на София и затова сега подавал оставка, за да се превърне точно в "мъченик" както казахте :evil: но да видим, дали царот ще приеме оставката или не...то 5 дни за размисъл има (дали ще му стигнат да произведе една мисъл :lol: )Ти си това,което е твоето най-голямо желание,
Comment
-
Абе ... те политиците и журналистите като почнат сега да се надлъгват ... едно е сигурно - никога няма да научим какво и как е станало, а в допълнение - на мен така или иначе не ми и пука - кофти хора си правят кофти номера - ами след като ги влече ...Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Originally posted by "messire Woland"
Хъм, тук ми се струва, че се подменя мнението на народа с това на група, меко казано престъпници, известни също под сборното название "журналисти".Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Comment
-
messire Woland написа:
... така или иначе, полицаите (абе, пак са си старите милиционери от едно време по дух, гадовете) вече се занимават или само с политика или с бизнес - да вадят пари по един или друг незаконен начин чрез поста си.
Цялата система там е толкова консервативна (всеки пази да не се наруши нещо от установения ред), че дори и някой да се опита да промени нещата или го изхвърлят или става като останалите. Затова и още дълго време ще си останат вицовете за тъпите полицаи, 'щото едното е свързано с другото :twisted: :twisted:“Никога не е имало война, която по-лесно би могла да бъде
предотвратена от тази, която току-що бе доразрушила
всичко, останало от света при предишната битка.”
Сър Уинстън Чърчил
март 1948г.
Comment
Comment