Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тази неделя среща ?????////

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Тази неделя ( 20 април ) ще има ли среща ?????Питам , че Уханов ми дължи едни пари , че иначе требва да ходим да го дирим ???
    Ще има ли и кой ще дойде - Аз , Й-5 , Уханов и Ники сме на линия , както мисля и Киди , Авис и Яго...ама за тях не съм сигурен ? Другите ?
    0
    Íå !
    0%
    0
    Äà !
    0%
    0
    "Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "

Аз нямам проблеми за тази неделя. То и Парабелум би трябвало да е вече в БГ ...някой знае ли за него нещо?
    Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
    [qing nin si zai di yu ban de zhen tong]
    きさまはしんでくださいませんか
    [kisamawa shinde kudasaimasenka]

Comment

знаеш мнеиието ми за теб: ГАДЕН ЕВРЕЙСКИ ЛИХВАР!!!!! :lol: :lol: :lol: :tup:
      Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Аз? :o
        Демокрация не е да правиш каквото си искаш, а да не правиш това, което не искаш.

请您死在地狱般的阵痛
        きさまはしんでくださいませんか

Comment

аз тоя път имам много работа, няма как...може следващия...
          albireo написа
          ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Подигравай се ти , буржуй американски

请您死在地狱般的阵痛
            きさまはしんでくださいませんか

Comment

това като обида го приемам
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Не знам. Като идея не е зле, но аз не бих могъл да идвам всяка неделя (че и други задължения си имам ).

Comment

Аз съм "За".Дайте ми обаче по-точни координати
                  То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Не ти бе, крилов, симеонов е лошия!
                    Парабелум, 18:00 на пред кино Одеон :tup:
                    Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

Уханов....откога съм еврейн? Аз ти казах снощи...с тия ушички баш на потомък на Давид ми мязаш ! Кекекек.....
                      ЛИХВАР СЪМ МНОГО ЯСНО !!!!!

Вижте...Уханов е дал точни кординати. Засега сме доста хора- J-5 , също ще дойде, както и целият екип на Канада .
                      Голъм виж, ако не можеш , няма лошо , аз просто предлагам всяка седмица да има такава традиция , а които може той да идва !
                      "Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "

Comment

Ааааа, Смеаголе ...тази неделя те искам на линия. Както и Висшето командване!!!

请您死在地狱般的阵痛
                        きさまはしんでくださいませんか

Comment

18 часа в неделя е много куцо време бе хора. Аз почти винаги съм на работа. Направете нещо по-късно или друг ден. Де да знам. Пак сте без мене!!!
                          Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Не знам за вас, но аз си намерих тениска на Канада пък и тази среща
                            е веднага след ролевата ни и е много удобно. Тоест - count me in.

Инак относно периодични срещи всяка неделя, някакси не ми се вижда
                            много намясто. По-добре ще бъде, ако са през седмица.
                            [b][color=orange][/siz]

Comment

Вярно, мноо ще се чести! Требе да са през седмица!

Стоят нп белегу добры молодцы, охраняют родные берега. Вдруг из морских пучин выплывает чудовище. Добры молоцы спрашиваят "ты кто?" - "Чкдо-Юдо я, хлопцы". "WAS?! jUDEN?! SOLDATEN, SHISSEN!!!" :lol: :twisted:

Comment

Working...
                              X