Еми какво да правят хората, защитават си интересите... :twisted:
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
До новите членове на форума.
Collapse
X
-
Така , аз сам нов потребител и сега сам ранг новобранец . и какво от това ? Как мога да качвам левели ? кой е макса?...и като гледам има различни хора с различни видове рангове - немски рангове , балканси , и руски ( май) ...от каде мога да си избирам къв да бъдаDer Feind sieht Dein Licht!
Verdunkeln!
Comment
-
До ранг сержант става автоматично, в зависимост от това, колко мнения си написал.
Администраторът на форума може да сменя званието ти, но той нещо не го прави в последно време.scharfschutze ®
Цека, ма ти си беше снайперист бре, при тебе поне званието си е съвсем истинско :lol:
А Здравейте всички стари кучета, и нови такива
Така се бях отдръпнал от иначе прекрасното форумче, че си бях забравил паролата, муахахаххаха.Я кажете как върви, като гледам малко на самотек се кара, едва ли са свършили темите за спор.Уханка, как върви в матушка Рус, там ли си всъщност.Империала така и не го засекох докато беше тука в БГ, имаше ли сбирки на по бира?.Ако не, дайте да спретнем една тая седмица, пък първите халби от мене
Думайте кво правите хора, не ми се отваряше нова тема за завръщането на нескромната ми персона, тука си е добре, хехе.И ако стане въпрос за компютърни мрежи, първо ще ме питате за разрешение дали да говорите* /за това ме нямаше всъщност, взех най-накрая тоя шибан сертификат /
До Скоро,
herr Oberst Sherlock Holmes
___
* Cisco Certified Network Associate :tup:knowledge is power
Comment
-
Originally posted by "Sherlock"
Цека, ма ти си беше снайперист бре, при тебе поне званието си е съвсем истинско :lol: :
Званието е чина - ефрейтор, сержант, капитан.....
Originally posted by "Sherlock"
И ако стане въпрос за компютърни мрежи, първо ще ме питате за разрешение дали да говорите* /за това ме нямаше всъщност, взех най-накрая тоя шибан сертификат /
___
* Cisco Certified Network Associate :tup:
Първият в фасулска работа.
Вземането на сертификата само по себе си не е нищо особено. Важно е след това как използваш получените знания и какви дивиденти ти носят.
Къде изкара курсовете - в ТУ София?scharfschutze ®
scharfschutze, мисля, че бъркаш Академията /Cisco Networking Academy/, със самия изпит, който те сертифицира.Нека поясня
Академията е мястото, където те подготвят за изпита, имаш достъп до апаратура - routers and switches, на която да се упражняваш в конфигуриране и ти преподават теорията, която седи зад тези технологии / всъщност преподавателите, съм чувал, са големи дръвцета и най-вече четеш сам / .Та тази академия от четири семестъра ти дава някакви хартийки след всеки семестър, че си го преминал, които нямат нищо общо със самия сертификат CCNA, за него плащаш отделно 150 $ и отиваш във ITCE, фирмата-представител на Microsoft и Cisco за такива изпити в БГ ,сядаш на компютъра за час и половина и го взимаш/е, може и да не го вземеш де /.Та по мое мнение академията е безмислено набутване, никак не евтино при това, единствената полза е да пипнеш малко истинска техника, но така или иначе има виртуални симулатори на такава техника, а и самия изпит е повече теория, отколкото практически.
За да отговоря на въпроса ти, не съм ходил на академия, подготвих се сам :tup:
Другото е ясно, разбира се, че сертификата е само основата/но как да ти кажа, не е точно нищо особено /, която да ти помогне да си намериш работа в тая сфера.Е, аз това работя така или иначе
Ако се интересуваш по-задълбочено ще те насоча какво точно да четеш, общо взето питайте ме, винаги ще помогна, как да окабелите, какво да сложите като router за локалната си мрежа, такива неща, free of charge дето се вика
Империал, много стилно е с тоя часовник, браво :tup:
Ваш,
колонел Шерлокknowledge is power
Comment
Comment