Те тва е. Прекрасен пример за това какво може да се постигне като се работи съвместно
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
ДА НИ Е ЧЕСТИТ НОВИЯТ САЙТ!!!
Collapse
X
-
ДА НИ Е ЧЕСТИТ НОВИЯТ САЙТ!!!
Нека нашият девиз бъде "Съединението Прави Силата"
Аз имам амбицията този форум да стане НА²-ГОЛЕМИЯТ БЪЛГАРСКИ ВОЕННОИСТОРИЧЕСКИ САЙТ В ИНТЕРНЕТ.Но за това трябва всички дружно да поработим.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
-
Абсолютно. Още със започването на портала това беше основната амбиция
А и в интерес на истината, вече СМЕ най-големият български военноисторически "сайт", www.boinaslava.net хоства вече към 7-8 сайта, освен форума (който също е бая голям вече), а и скоро ще се включи и военната игра, която допълнително популяризира портала. Просто всичко ще се съсредоточи при насalbireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Comment
-
Империал, с радост бих ви помогнал за сайта, ако естествено желаете. Сега идват малко изпити, но ще се справим :lol: . Но през лятото ще мога да ти дам тонове инфо, главно разни дипломатически материали
Я ми кажи, как стои въпроса с хостинга при теб???
имам нещо наум...Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Comment
Comment