If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Нека нашият девиз бъде "Съединението Прави Силата"
Аз имам амбицията този форум да стане НА²-ГОЛЕМИЯТ БЪЛГАРСКИ ВОЕННОИСТОРИЧЕСКИ САЙТ В ИНТЕРНЕТ.Но за това трябва всички дружно да поработим.
То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Абсолютно. Още със започването на портала това беше основната амбиция
А и в интерес на истината, вече СМЕ най-големият български военноисторически "сайт", www.boinaslava.net хоства вече към 7-8 сайта, освен форума (който също е бая голям вече), а и скоро ще се включи и военната игра, която допълнително популяризира портала. Просто всичко ще се съсредоточи при нас
albireo написа
...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...
Ми момчета знам какво ви е мнението за моите знания(да не говорим за това че нищо не разбирам по уеб хостинг) но все пак да знаете че можете да расчитате на мен във всичко.
Империал, с радост бих ви помогнал за сайта, ако естествено желаете. Сега идват малко изпити, но ще се справим :lol: . Но през лятото ще мога да ти дам тонове инфо, главно разни дипломатически материали
Я ми кажи, как стои въпроса с хостинга при теб???
имам нещо наум...
Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!
Браво! Точно такива сайтове липсват на портала. Имам и едно предложение. Знаете езици - направете го и на английски например. Сигурен съм, че ще има голям интерес!
Comment