Генерал да говори със Сержант, де се е чуло такова нещо е, добре ще гледам да дойда, макар че ще съм смазан от разни истории като Витоша и Свен Вет...но по какво ще се познаваме или част от вас си се познават...викам всички да сме в милитари облекло и с калашници :twisted: ама все пак така и не разбрах ще има ли на 6 среща или не...
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Среща на Форума
Collapse
X
-
Ний сме мирни ора! :lol: Не ражам и не бием! :twisted:
Никога няма да забравя как на Първата Голяма среща на любителите на ВСВ Империала какза: "Уффф, мислех си че Анти ще ме разкъса на парчета, ще ме съсипе от дискусии и т.н." В това време Анти добродушно и мирно си похапваше пицата и се наливаше с "Амстел". :lol:
Хауптмане, живей, тоз път ти се размина. Ся нема да моа да дойда, ама ДРУГИЯ път... Майка си трака! Да не си забравиш MG 42ката! :twisted:Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Comment
-
Originally posted by "Mahadeva"
Генерал да говори със Сержант, де се е чуло такова нещо ..
Аз сигурно ще бъда облечен с камуфлаж -шарка дъбови листа -и Валтер П-38 на кръста :lol:То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Парабеллум, ква шарка бе! Искам те с камуфлиж тип "дъбови листа обр. 1943 Totenkopf" :twisted: Не, хора, ако никой не познава никой, то си сложете характерни табелки на шиите, с некой есесовец или Panzer IV :lol: 8)Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!
Comment
-
ааааааааааааааа
това ме разби да видя това за срещата 10мин преди тя да почне е това се нарича късмет :x :x :x :evil: :evil: :evil:.
Как можах точно сега да погледна тук...................... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Не мога да повярвам че съм с такъв късмет.........аууууу.
Нищо много ми се искаше да дойда ама айде следващия път. То човек като се замисли и по добре че не съм дошъл. Щяхте иначе да ме линчувате :lol:
Оххх добре айде като се върнете кажете как е минало. Следващия път и аз ще дойда...............
Comment
Comment