Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Стотният Потребител

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Стотният Потребител

Вече станахме 100 души.Имаме и Интернационална страничка.
    Какво да си пожелаем?Нека продължаваме в същият дух.
    Вярно само няколко души пишат тук, но аз се надявам и другите, които са зад фронтовата линия да бъдат по-смели.Не се плашете, а пишете :tup:
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Стотният Потребител

Бе не са само няколко тези които пишат. Вярно е че има един сериозен процент нулеви потребители, но дори той не надвишава ок.25% А това за интернет форум са едни съвсем прекрасни статистики

Освен това аз имам правило, ако до един месец потребител е останал с 0 постове, да го трия. Ако няма да участва, за какво се е регистрирал?
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Е, не ги плаши че те съвсем ще спрат да пишат
      То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Спокойно, имам предвид тия които се регистрират веднъж и никога не се връщат пак. Освен това оставям някои по мое усмотрение. Не съм чак толкоз лош
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Знам

Comment

Предложението на Imperial е добро, няма смисъл от такива потребители, които стъпват веднъж и после яко дим ....
            Ами да ни е честото.
            ЦЯЛ ЖИВОТ ДА ЖИВЕЕМ
            Пак ще летим на бойните си коне, допрели лица да буйните гриви; пак ще прегазваме вражи воини, размахали саби над главите им. Ромеите ще отстъпват пред нашия устрем. Ще станем голяма, силна държава. Три такива държави ще има в света и една от тях ще е България.

Comment

Добре убедихте ме

Comment

Аз също подкрепям предложението ти, Империал. И все пак си мисля, че в този форум има доста висока активност на потребителите. Не всички сме като Ам-гъл, но все пак се стараем. Дано продължи да се разширява и да се издига нивото на форума с всеки изминал ден!!!
                Нека Всевишний укрепи десницата на народа и войската, за да запази честта, правата и славата на Отечеството и на избраний от народа монарх. Да живее България!!!

Comment

Дайте да направим статистика,колко души пишат.

Comment

ами може, ама не питайте мен щото има задачи
                    albireo написа

Comment

27 плюс, минус 3, което прави 30% от общо регистриралите се потребители. Това е повече от висока успеваемост за форум и то исторически.
                      Alliis laetum, sibi sapiens.

Comment

Та това е чудесно.Днано и занапред продължим в този дух :tup:

Comment

6.00 мнения на ден
                          те т'ва е флуд 8)
                          Zero Limit Web Magazine
                          [/siz]
                          http://zerolimit.board.dk3.com/2/

coming soon...

Comment

Всичко зависи от качеството на мненията - може да е 0.01 мнения на ден и пак да е "флуд", както и обратното...

Comment

130 потребител Merlin да ни е честит
                              Zero Limit Web Magazine
                              [/siz]
                              http://zerolimit.board.dk3.com/2/

coming soon...

Comment

Working...
                              X