Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Нова тема

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Нова тема

В профилите си може да изберете вече новата схема "Imperial Light" - тя е за тези които не харесват бели букви на черен фон Има още работа по нея но вече изглежда доста прилично.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Нова тема

Nashiat dobar Fuhrer se griji za nas))) Super si Kak imash vreme da se zanimavash s takiva podrobnosti Ne che se oplakvam

Comment

))

На моя монитор много трудно се четат такива букви, така че нововъведението ми харесва.Моят призив е повечко хора да ги използват.

Comment

Direktor-е всъщност няма нищо по-хубаво от тъмно сив фон и бели букви! Ако фона беше бял това щеше да дразни очите ужасно!

И в моя форум пак е черен фон с бели букви и си е супер!
        Канцлер на хазната

Comment

Originally posted by "herrDirektor"

На моя монитор много трудно се четат такива букви, така че нововъведението ми харесва.Моят призив е повечко хора да ги използват.
          herrDirektor, Щурми е прав. Сигурно мониторът ти е повреден и образът ти е размазан. Затова не се виждат добре буквите. Ако намалиш яркостта и контраста няма да те дразни толкова гледката.
          scharfschutze ®

Comment

Не знам за проблема на Директора, но беляи фон е скапан принципно!
            Канцлер на хазната

Comment

Working...
            X