Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Казармагедон

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Казармагедон

Вижте на какво попаднах вчера докато се мотах из нета http://www.egoist.bg/archive/21/arti...rmageddon_.htm Накара ме да се замисля на два три момента...
    А да и да попитам вишистите верно ли служат по-малко
    <<..........>>

Казармагедон

Разбира се, винаги е било така. Минават ШЗО за 6 месеца и тва е.

Колкото до писанията...човека в патоса си да изкара армията някакъв пълен ад, просто се увлича в глупости и негови фантазии - армията определено е далеч по-адска отколкото тва дето е писал :twisted:

В стремежа си да изкара нещата отвратителни, се фокусира почти изцяло върху разни дребни гнусотии и тн....е, драги, тва ли е най-страшното, че кат му се доходило на човека по голяма нужда (ма съм изтънчен ) и го направил през прозореца; и ред подобни глупости.

Бе както и да е...
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Вий досега не знаехте ли кво парвеню е Карбовски, че и си губите времето да му четете брътвежите :lol:
      "В държава, където слънцето на културата е ниско на небосклона - джуджетата хвърлят дълги сенки" - не мога да се сетя кой го казал това, ама гаче за сегашния хал на татковината го е рекъл
      Si vis pacem - para bellum!

Comment

Лекето Мартин Карбовски

Hauptmann
        написа
        "В държава, където слънцето на културата е ниско на небосклона - джуджетата хвърлят дълги сенки"
        Браво, Hauptmann, както се казва You made my day :tup: :tup: :tup:
        "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Мартин Карбовски е долно леке. Преди около година, две спорих с него за наркоманите, на едно събиране не клуб "Дебати" във Варна. Мръсника защитаваше получовеците - наркоманите. Всеки защитаващ тези утрепки, на практика поддържа наркоиндустрията. И следователно за него може да има само едно наказание.... :twisted:
          "Войната е продължение на политиката с други средства" Генерал Карл фон Клаузевиц

Comment

Що не си го цапардосал по мазната муцуна :tup:
            Si vis pacem - para bellum!

Comment

Карбовского бьют

Та начи, преглеждам си аз форумите и се натъквам на много такива постове..
              Не е лошо да изразявате отношението си спрямо даден човек, но не по начин принизяващ ви до неговото ниво. Каква е тази сляпа нетолерантност? Каква е тази злоба?
              Освен това, Fasho, наркоманите далеч не са "получовеци". Срам, ме е заради теб, че го казваш това, за който и да е.

Направо ми падате в очите с тези си прояви
              Не оръжията,а хората убиват. И да не забравямe, че войната е нещо наистина ужасно!

Comment

Working...
              X