Фашо , Списаревски не е с Ме га натаранва крепостта, ми с няква друга бракма, не помня каква точно. Интересно е, че един от екипажа на Б-17ската, един от бордовите стрелци, след като е откаран в болница моли да извикат майката на Списаревски и й предава медала си за храброст. Е, това може и да е само легенда, ама ме кефи 8)
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Ето един Българин
Collapse
X
-
Разгледах картините в сайта. Хубави са. Но защо има картина на "Худ", а няма на "Бисмарк"? Любимата ми картиан на мен я има в "Корабите" том3. Казва се - "Бисмарк" води бой. Ако я имаше за продан и ако имах малко повече излишни пари щях да си я окача на стената!"Войната е продължение на политиката с други средства" Генерал Карл фон Клаузевиц
Comment
-
Marii v momenta risuva Bismark.6te e gotov do 2-3 sedmici.Sre6tnahme se predi okolo 1 mesec i ot vreme na vreme si govorim po telefona.Toi e tuk v USA v edno gradche Mt. Clemens v Michigan. S gordost moga da kaja 4e pritejavam nai golqmata kolekcia ot kartini na Marii Chernev.Tuk v USA imam 4 i v Bulgaria 18 ot negovite kartini-pove4eto s Bulgarskite samoleti. Imam i kartini na Stoian Popov ,koito risuva za Retro salon. 8)
Comment
-
Marii
Originally posted by "Sir_Gray"
Фашо , Списаревски не е с Ме га натаранва крепостта, ми с няква друга бракма, не помня каква точно. Интересно е, че един от екипажа на Б-17ската, един от бордовите стрелци, след като е откаран в болница моли да извикат майката на Списаревски и й предава медала си за храброст. Е, това може и да е само легенда, ама ме кефи 8)
Точно с Ме-109Г-2 се блъска в крепостта след като му свършват боеприпасите.Предният ден 19Декември 1943 е взел самолета си от ремонт и се хвали на приятелите си, че е успял да вдигне 650км/час.
А относно медала за храброст връчен на майката на Списаревски от бордният стрелец не е легенда,А САМАТА ИСТИНА.То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
Comment