Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Процедурен въпрос / предложение

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Какво ще кажете за секция "Новини" на централния сайт? Т.е. някой ще трябва всеки ден да преглежда няколко водещи новинарски агенции и да избира примерно 1-2 най-важни неща във военната / военноисторическата област, за предпочитане неща които ни касаят

До колко има смисъл подобно нещо?

2. Може би има нужда и от отделна секция "Публикации" примерно, за единични страници без собствен сайт, писани от разни хора на разни теми (разни, ясно в каква граница); и разбира се когато се появят евентуално тия хора.

Идеи идеи....тия неща ги мисля все с идеята да развия сайта в нещо наистина сериозно
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Че ще е хубаво да има новини хубаво ще е но не съм сигурен че има особен смисъл. Аз примерно много рядко минавам през централния сайт и то главно за да видя дали най-накрая не си направил нещо с дизайна, и си мисля че може да се получи така че тоя дето пише новините са хаби напразно... друг е въпроса че ще трябва да намериш някой да върши тая работа както трябва... Може би първо сайтът трябва да се развие до нещо повече от няколко линка и картинки и след това да има новини.
    Но идеята за публикациите е добра но и за това ще трябват хора.
    <<..........>>

Comment

Ами аз самият доста се чудя дали изобщо има нужда от такива работи - но и за това е темата
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Мога да оглеждам централните (софийските ежедневници) и да докладвам, когато се появи нещо стойностно в сферата на военната история :tup:
        Si vis pacem - para bellum!

Comment

То малко се съмнявам, че в ежедневник може да се появи нещо стойностно (особено пък - около военната история). А за собствени новини се съмнявам, че ще имаме сили да ги правим (поне аз нямам време). В крайна сметка - има си сайтове специално за това, няма смисъл да се опитваме да ги дублираме (да не говорим, че така този опит тук ще заприлича на изграждане на обща теория на всичко). По добре да се направи някаква "коментарна" рубрика - който прочете някъде нещо интересно, да му прави анализ (или пък синтезирано да го прераскаже, линк да остави, или там нещо друго) и да има специална секция, където да се постват такива неща.

Comment

Това за новините ми се вижда неизпълнимо.

А иначе идеята за статиите е добра.
            http://thirdreich.boinaslava.net/

Comment

В интерес на истината - не е толкова неизпълнимо. Ако няма новини, няма. Мога примерно просто да обикалям няколко форума (хората вече ще са си постнали връзките към новините, често се прави) и да обирам плодовете Може да се прави за половин час на ден даже

Та аз самият често пускам тука новини взети от разни места, просто ще го преместя на самия сайт Ще помисля още.
              albireo написа

Comment

Вижте сега , това с Новините ,на мене ми мяза на чат ! ПО принцип на форума трябва да се обсъждат някои по мащабни теми , с повече значение и с възможност за исказване на много мнения !
                Според мен идеята звучи добре ама нещо няма да се получи
                Е , поне аз така мисля
                8)
                "Ако светът може да бъде по-добро място , то да направиш добро се смята за провал . Не спирай , Не се предавай , Надбягай Себе си ! "

Comment

Аз мога да помогна с новини от автомобилния свят. А и с история от там. В последните 6 години съм натрупал не малък архив на тази тема. Само ми дайте знак и ши открия огън като една Катюша!!!

Артилеристи к бою гатовъй, товарищ Имперец!!!
                  "Войната е продължение на политиката с други средства" Генерал Карл фон Клаузевиц

Comment

Working...
                  X