Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Дядо Коледа

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Дядо Коледа

Дядо Коледа

Дядо Коледа не спал
    и джуджетата събрал...
    Работа на всички дал,
    както пожелал...
    Дал да режат и лепят,
    да изрязват колкот' щат...
    Куп играчки... Ой-ой-ой...
    Ах, те нямат брой!
    И на всякое дете
    по една ще раздаде...
    А на най-послушните
    може - и по две!
    Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

ъъъ...
    <<..........>>

Comment

:mhehe:
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Аз в Дядо Коледа провиждам Империал. :mhehe: :mhehe:

Comment

, ако не друго, със сигурност ще допадне на дъщеря ми - точно с такива стихчета им пълнят главите в детската градина в момента. А дали, Историк, това е лично творчество или е "народно" умотворение .
          Last edited by gollum; 16-12-2004, 22:22.

Comment

:sarcastic

Може би историкът е искал да постави началото на тема за това какви подаръци сте си поръчали на дядо Коледа?

Comment

Моите са много изродски и ще ме обвините че тотално съм се смахнал. Няма пък да кажа.
              Впрочем дааа искам си коледното настроение обаче още не вали сняяяяг - не че ми е приятно да газя в някаква отвратителна киша и да чакам по половин час тролей заради страхотните задръствания които всеки път изненадват градския транспорт и той никога не може да се оправи ама... друго си е Коледата и Новата Година...

Ама нищо не пречи да си кажете вашите искания.

Comment

Машина на времето
                "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Ако ще си поръчваме. Аз искам самолетен билет до Цюрих и full pass за февруарския салса фестивал и 500 евро за дребен харчлък Обаче май фестивала ще го гледам само на снимка
                  Can't talk! Got to Shoot!

Comment

Мили деца, тази година, в нашето училище, аз ще изиграя ролята на добрия стар старец.
                    Ще си поиграя на сбъдвач на детските и на не-детските желания...
                    Да видим, коя ще е моята Снежанка и кои ще са джуджетата ми...

Песничката ми беше любезно предоставена от една от колежките ми, която преподава на 1 клас. Тя пък я е научила на един семинар за началните учители.

А аз си пожелавам много пари, за да мога да си накупя много книги и да си платя третия семестър на курса по практическа психология и психотерапия.

:sm113: :stupid: :rock: :sm186: :nut:

(Колко земно желание, не мислите ли?)...
                    Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Стихотворението пък е супер яко.Аз за Коледа искам...Ще снимам подаръка като стане готов обещавам
                      ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Аз , аз да кажа какво ще ми донесе дядо Коледа. той ще ми донесе към то 15 книжки и всичките за пушки и самолети.Плюс това и два танка в мащаб 1:35 Т-II r Т-60
                        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Ако може, моят коледен подарък да е един хубав жребец, и една петгодишна абонаментна карта за отглеждането му в най - близката конна база!

..
                          ..И кажи ми ти страннико,
                          чувал ли си звук,
                          по- велик от тропота на хиляди коне!!?...

Comment

Аз вчера разглеждах няколко сайта за ахалтекенски коне и така съм се запалил че ужас направо...Но и на сабята ще съм доволен
                            ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Аз ще си пожелая нещо по-реалистично просто ще искам да си взема всички изпити на предстоящата сесия.
                              Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Working...
                              X