Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Уаа, честито

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Уаа, честито

хайде, честито на целокупното студентство и прилежащите акватории!

Благодарим! :drink: :f_cheers: :trink39:
    Винаги постъпвай правилно. Неколцина ще останат доволни, а останалите ще се изумят.
    Марк Твен

Comment

мерсииим

Comment

Еми досега го поливахме празника(я, ама то вече станало десети... ), имаше много пиене, месо на жерава, хубави колежки и други приятни работи така че всичко е :tup: :tup: :tup:
        Само се надявам като дойде сесията нещата пак да са толкова добре че направо не ми се мисли... :argh:
        <<..........>>

Comment

С малко закъснение честито и от мен.
          Ехххх, хубави времена бяха. Ядене, пиене, е........ееее и още пъти по толкова. Наистина студентските години са най-хубавите.
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Parabellum написа
            С малко закъснение честито и от мен.
            Ехххх, хубави времена бяха. Ядене, пиене, е........ееее и още пъти по толкова. Наистина студентските години са най-хубавите.
            И от мене честито на патерици. Аз просто си изкарах невероятно има толкова за разправяне че няма да ми стигне 1 час писане. Иначе Парабелум точно за ядене не винаги има възможности но за пиене няма спор :trink39: :drink: :drink2: както и че това наистина са най-хубавите години :sm191: :tup: за моя радост имам да бъда такъв поне още три семестъра, ако не броя този и ако дай боже след това пиша магистър.
            Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Working...
            X