Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Музикални предпочитания

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

messire Woland написа
    Дам, Вагнер, Моцарт, проблем са обаче колегите, всъщност, никой освен мен не слуша този тип музика, а даже един колега каза, че се чувствал като в ден на национален траур. Е, от друга страна - колкото хора - толкова вкусове
    Ами Воланде, решение е да си вземеш слушалки. Преди няколко месеца понеже се оказа че повечето хора имат осто изразена неприязън към блек метъла който си слушкам понякога(а и понеже ми изгърмяха колонките), се замъкнах до технополис и си купих едни Sony за 36 кинта и чесно казано съм крайно доволен. Освен това като си ги нахлупя и се изолирам напълно от останалия свят, което доста помага да се справям с някои дразнещи елементи
    <<..........>>

Comment

Аз пък слушам всичко каквото се сетите.В уинампа имам военни маршове НАРОДНА МУЗИКА МНОГО(ели па Володя..) гръцко чалко ой пък метал рок латино денс ретро черно по принцип стара музика в последните 7 8 години почти не излиза нещо което да ме изкефи.Химни църковни се намират ама нещо...Имам келтски мелодии саундтраци към куп филми(Горан Брегович води убедително!) напоследък си свалих някои песнички на Руслана имам и доста с етно и арабски мотиви...Абе обичам хубава музика без значение на стил.Чалга от тия новите не слушам почти тия старите просташките обаче са върха като пиинеш да се лигавиш на тях пада голям смях.А и искам да питам началството какво значи персийска народна музика.Звучи интересно.Ако можеш шефе да кажеш от къде да си сваля една две песни ще да е добре.А да имам и стари градски...абе всичко всичко аз съм минал през доста етапи на развитие като тинейджър и някои работи си остават за цял живот...
      ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Ами не знам, аз слушам по радиото през winamp, потърси Radio Darvish там. Ако ти е добра връзката де (по залите май ще работи).
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Erich Von Manstein написа
          Хм Машина Времени - преди време бях служал някакво убийствено руско рок нещо и не знам на коя група е... Ти може ли да кажеш някоя по-известна тяхна песен?
          Коя колко е известна не мога да кажа, но ето няколко които са ми любими:

Раскинулось море широко
          Поворот
          Наш дом
          Музыка под снегом
          Старая песня о главном
          Ты или я
          Эпоха большой нелюбви
          Иногда я пою
          Винаги постъпвай правилно. Неколцина ще останат доволни, а останалите ще се изумят.
          Марк Твен

Comment

Пееше се нещо май за някакъв полковник имаше много яка китара равноделен ритъм на барабаните и странни синтезатори. От руски не разбирам ама май имаше нещо такова - Полковника ни кто" "не дишет" - гррр не помня ама имам част от песента на касетка в нас - жалко че не е цялата... и жалко че не знам руски -досега да съм разбрал хиляда път как се казва...

Comment

Лесен си! Песента е на Би-2 (Би Два). Ето ти линк да си я дръпнеш

и казва се "Полковник"
              Винаги постъпвай правилно. Неколцина ще останат доволни, а останалите ще се изумят.
              Марк Твен

Comment

Леле мой човек златен си!!! Удар в десятката!!! Адски мнго благодаря!!! :tup:

Comment

ейй има една руска групичка - Любе
                  не звучи никак зле /според мен
                  чуйте
                  Кон
                  Луна
                  и Шагом Марш /не съм сигурна, че така се пише на кирилица, защото го имам на латиница - Shagom Marsh
                  "Нима, Създателю,
                  съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                  мигар аз самият съм те молил
                  от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Знаем я ние тая група Любе.

Comment

Ами тогава специално се поздравете с
                      Любе - Луна
                      "Нима, Създателю,
                      съм искал от пръстта човек да ме изваеш,
                      мигар аз самият съм те молил
                      от мрака да ме извлечеш?"

Comment

Erich Von Manstein написа
                        Леле мой човек златен си!!! Удар в десятката!!! Адски мнго благодаря!!! :tup:
                        Няма защо. Удоволствието е изцяло мое.
                        Марк Твен

Comment

Куин, Пърпъл Manowar, WASP, Vaya con Dios, ABBA, Boney M, Phil Collins, Elvis, Scorpions, Era, Vangelis, Aerosmith, RAM
                          П.В.

Comment

Vaya Con Dios Bonney M Phill Colins :tup: :tup: :tup:
                            ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

1. AC/DC !!! 1000 пъти ще повтарям!
                              2. Ronie james Dio
                              3. Judas Priest
                              4. Black Sabbath
                              5. ZZ Top
                              6. Rainbow
                              7. Deep Purple
                              8. Whitesnake
                              9.Led Zeppelin
                              10.Ramsstain
                              Tehno
                              1. Prodigy
                              2. Faithles
                              Други
                              1. Ibrahim Tatlises
                              2. Tarkan
                              3. Ebru Gyundesh
                              4. Ayna
                              Класикa
                              1. Ravel
                              2.Betoven
                              3.Y.S. Bah
                              4. Vivaldi
                              И много друга стойностна музика , но си оставам твърд фен на ЕйСи/ДиСи !!! Hard as a Rock :wall: & Highway to Hell :evil:
                              Last edited by Док Холидей; 09-12-2004, 21:31.
                              Най- ярките звезди на род османски
                              корони носят и седят на трона царски,
                              покорни са на заповедите господни
                              делата им добри и благородни.
                              И да воюва за правата вяра
                              на бащин трон султан се възцарява.

из " Корона на историите " на Ходжа Садеддин

Comment

Аз слушам разнообразна музика... Все пак, съм китарист, това дава отражение на музикалните вкусове, особено, когато свириш на класическа китара...
                                Слушам: рок, хард рок, някои от разновидностите на метъла - хеви, траш, спийд, блек, готик... българска народна музика (родопска и македонска), кънтри, келтска, китайска и японска... произведения за класическа китара, класическа музика...
                                Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Working...
                                X