:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: 8) :lol: :lol:
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА - ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ВИДИ!!!
Collapse
X
-
ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА - ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ВИДИ!!!
ама вижте им целия форум, смешен ми е
))))
albireo написа...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици... -
maliiiii ama az nishto ne razbrah no edinstvenoto koeto moga da kaza smeshen sait e celiq ama pone ima link kum tozi saqit
)))))))))
Comment
-
"...Айде стига с тая вашата омраза, миналото минало, да си говорим ли за 1885г, а?..."
хахахахаххаха , добре бе! :lol: :lol:"Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
WetteComment
-
Сърбите винаги са ме кефели
:twisted:
Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!Comment
-
Ми то като гледам няма какво много да му се разбира. Общия фон е: "sme nie Bolgari tepali na istocni front zaedno s's Germanci fasisti
Taka da si poluces i da si znaes". Хахахаха. Нека си вярват. Точно те да говорят, дето чак в Гърция ги подбираме.Alliis laetum, sibi sapiens.Comment
-
И в Албания :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:Originally posted by "Sevastokrator"
Точно те да говорят, дето чак в Гърция ги подбираме.In My Humble Opinion.

Comment
-
Никога не съм обичал сърбите и това предубеждение ми е наложено още в ранна детска възраст в училище
8) ......... Единственото за което се сещам като ми кажат сърбин е цветистия им речник крал Милан и крал Александър (той ли беше.....??? :? )
Comment
Comment