Съобщение

Collapse
No announcement yet.

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА - ТОВА ТРЯБВА ДА СЕ ВИДИ!!!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :twisted: :twisted: 8) :lol: :lol:
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

ама вижте им целия форум, смешен ми е ))))

albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

maliiiii ama az nishto ne razbrah no edinstvenoto koeto moga da kaza smeshen sait e celiq ama pone ima link kum tozi saqit )))))))))
      http://www.imotisofia.bg/

Comment

"...Айде стига с тая вашата омраза, миналото минало, да си говорим ли за 1885г, а?..."
        хахахахаххаха , добре бе! :lol: :lol:
        "Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
        Wette

Comment

Сърбите винаги са ме кефели :twisted:
          Спасибо Вам, Георгий Константинович, за то, что спасли Россию! Вечная вам память!

Comment

И мен - особено са популярни с високата си култура и прекрасната си музика :cry: :cry:
            Пък и като войници са страхотни
            "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Ми то като гледам няма какво много да му се разбира. Общия фон е: "sme nie Bolgari tepali na istocni front zaedno s's Germanci fasisti
              Taka da si poluces i da si znaes". Хахахаха. Нека си вярват. Точно те да говорят, дето чак в Гърция ги подбираме.
              Alliis laetum, sibi sapiens.

Comment

abe gledam tuka mnogo mocneta s interesi kym Wtorata Swetovan wopjna se sybrali...a tiq momcheta Sudden Strike 2 igraqt li ?
                aide ako igraqt da mi pishat na icq: 58435482
                mnogo she se radvam nai-posle s nqkoi da razcykam taq igra v mreja )

Comment

Originally posted by "Sevastokrator"

Точно те да говорят, дето чак в Гърция ги подбираме.
                  И в Албания :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
                  In My Humble Opinion.

Comment

Никога не съм обичал сърбите и това предубеждение ми е наложено още в ранна детска възраст в училище 8) ......... Единственото за което се сещам като ми кажат сърбин е цветистия им речник крал Милан и крал Александър (той ли беше.....??? :? )

Comment

Working...
                    X