Съобщение

Collapse
No announcement yet.

anime въпрос

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

anime въпрос

значи знам , че тук има доста фенове на тези анимации. До преди малко гледах по НВО един аниме-филм , който направо ме разби. Хванах го някъде от средата и не знам как се казва. Та откакто започнах да го гледам историята се развиваше така : хората правят някаква революция(действието се развива в бъдещето), превратът е неуспешен, двамата главни герои са Кеничи и Тима, като последното накрая се оказва , че е робот, който е създаден , за да управлява света. Та знаете ли как се казва този филм(предполагам, че е известен) и можете ли да ми препоръчате нещо в този стил.
    "Лейкауф, один из высших командиров вермахта, с полным основанием употреблял местоимение «мы»: «мы», немецкие оккупанты; «мы», вермахт и СС, несем полную ответственность за убийства евреев и военнопленных, за голодную смерть многих жителей Украины. " Wolfram
    Wette

Амм нищо не ми говори...
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Mislq, 4e film4eto se kazva Metropolis, no ne sym siguren...
      Nali stava vypros za edna animaciq, kudeto horata imat mn 6iroki i golemi kraka i sa s 6iroki pantaloni kato nqkakvi "Raperi"?

Comment

лелее, точно така. Съвсем изключих. Точно Метрополис е, гледал съм го. Стила малко изглежда необичайно за 2000, но на практика това е стила на първото аниме изобщо. Първите аниме филмчета са правени от Тезука (май че беше Astroboy) и те така изглеждат.
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Така както го описвате ми звучи като някакъв римейк на "Метрополис" на Фриц Ланг (поне сюжета звучи много сходно). Инак първите японски анимации струва ми се са от периода на ВСВ (май от 1942 г.) и са с военно-патриотична тематика. Май даже Куросава имаше нещо общо с една от тях, ама ще трябва да се поразровя, че не помня точно.

Comment

Working...
          X