Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Простотии

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Простотии

Айнщайн е казал само две неща са безкрайни-вселената и човешката глупост,за вселената не съм сигурен.
    Всеки ден ставаме свидетели на какви ли не изяви на разни личности и реших да пусна тема в която всеки може да си излее праведния гняв.
    Та снощи си седя най-спокойно у нас чатя си с едно приятелче от зад граница,пиивам си прясно мляко,музичка слушам,зяпам разни системи в гугъла и изведнъж гледайте на какво попадам:До преди 15 минути живеех с пошлото самочувствие, че съм видял много в мрежата, че познавам добре развитието на българската такава. Определено съм грешал. Никога не ми е минавало през ум, че някой ще направи лична страница на хан от първата българска държава. На теб хрумвало ли ти е нещо такова? Честно?
    Съмнително начало а?Я вижте сега как продължава: Значи адресът е : http://omurtag.4t.com , омуртаг.4т.ком , но предупреждавам, че трябва да се гледа само в много добро настроение и с голяма доза толерантност.
    Следва опис на сайта:Страницата е повлияна от завръщащите се сплаш скрйнове, като изпълнението е класическо такова. Сплаш екранът ни информира за съдържанието на проекта, като галантно ни подканя да се включим в забавлението. Ние не можем да устоим и влизаме.

Личното пространство на хан Омуртаг е фрейм базирано. Ляв фрейм и десен фрейм. Отново по класически модел ала "ранен интернет от 92-ра" навигацията е ситуирана в крайно дясно, докато десният фрейм е призован да поеме изсипващото се на парцали съдържание. Споменах ли, че фреймовете са лошо написани?
    ИИИ ЗА КАПАК:
    Веднъж влезли, се сблъскваме с огромна "рисунка" на хана, която по красота прилича на склуптура от Ангел Станев. Забелязват се класически прабългарски знаци, които могат да бъдат разпознати само от специалисти археолози. За простия потребител като мен, те изпадат в онази безконечна маса на китайските йероглифи.
    Е хайде сега ми обяснете какви са тези писания и то от човек хм струва ми се не е накой копач или хамалин...
    ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Working...
X