Съобщение

Collapse
No announcement yet.

За подписите и аватарите

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

За подписите и аватарите

Тъй като напоследък все по-често забелязвам, че определени потребители слагат огромни картинки в подписите си, често придружени от доста обширни текстове (а от време на време, макар и значително по-рядко се случва някои да си лепне и аватар с разлерите на плакат), ми се струва за уместно да направя едно такова общо предупреждение/предложение.
    Подписът е хубаво нещо, но в никакъв случай не е зманя ан информацията в поста. Още по-лошо е, когато с размерите си направо пречи на възприемането на информацията в самия пост. Затова призовавам всички, които си падат по-подобни излишества подписите да направят нещо по въпроса: слагайте си само малки картинки в подписите (във всеки случай не по-големи от 200-250 пиксела по височина и 300-400 по широчина), а ако слагате текст, нека да не прекалявате с големината на буквите (или пък дължината на самия текст).
    Тези неща в никакъв случай не засилват въздействитео на посланието ви, а само го намаляват. А за случаите при които подписът на практика замества посланието и десйтва като лозунг направо не ми се пише - форумът не е стена, по която да се лепят пропагандни материали.

Ще се радвам ако всеки, когото темата засяга напише мнението си по въпроса в тази тема (именно затова съм я оставил като "важна" - когато значението й отпадне и въпорсът бъде разрешен, естествено ще отпадне и важността й).

Прав си, ама нали знаеш, че в по-ранна възраст формата превалира
    на д съдържанието, така че не е ли по-добре да оставим времето само да съкрати дългите подписи и да намали картинките.
    "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Да си призная, има моменти когато ми се приисква да вляза в ролята на времето

Comment

Ами- давай - аз ще съм пространствотор та така ще можем да си направим една малка вселена, нещо , което се опитваме да сторим и тук в този Форум
        "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

е чак много дълги подписи (освен май този на Витман) май няма, ама картинките и огроомните аватари са кошмарни.

Comment

След като видях подписа на един от участниците, който вече една година си стои все така огромен си помислих че и аз може да си сложа по-големичък подпис. И сложих голяма снимка на Паул Хаусер. Сега обаче е значително по-добре. Наистина Голъм е прав - форумът не е нито стена за лозунги, плакати нито картинна галерия.

Comment

Аз например съм си изключил подписа.Включвам го само като пускам нова тема. Иначе аватарът ми е достатъчен. Всеки като види жълтуркото веднага се сеща кой е той
              То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Барабанчик е възмутителен. Дали и аз да не си сложа някоя супер хипер голяма корабна картинка?

Comment

Като например на онзи големият танкер, а?

Така ще има и поддекст в подписът ти.
                  Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
                  СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
                  НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
                  СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

че какво му е гадното на танкера....освен че сигурно се зарежда бавно? Аз смятах нещо черно бяло да сложа....ама ще се замисля...за съжаление единственната свястна снимка на цветен линкор е Айова, ааз не го харесвам това корито.

Comment

Ама той барабанчик наистина влиза май само в темата "Съвременният фашизъм". Я да се завърти да прочете нещо и около тази тема!

Comment

Да бе наистина не е нужно форумите да се превръщат в излишна шарения че то чак дразни.Аз за това и в други форуми не влизам.
                        ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Ами не може ли хората с плакатите и дългите текстове да бъдат помолени да редактират собствените си профили. Понякога и на мен ми е трудно да разбера какво точно чета.
                          Пишут нам много.... Погубит нас всеобщая грамотность.
                          Неизвестен руски адмирал

Comment

Odzava написа
                            Ами не може ли хората с плакатите и дългите текстове да бъдат помолени да редактират собствените си профили. Понякога и на мен ми е трудно да разбера какво точно чета.
                            Мдаааааааа Одзава е прав.Я оправете настройките си.Пускайте си подписът само когато предлагате нова тема или си пращате ЛС-та
                            То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Working...
                            X