Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Тестове за интелигентност

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Айде, сега, оправдания .

Сериозно казано, съм съгласен, но пък и малко хора могат да дефинират какво е интелигентност.
    По моя преценка съм обективен.

Comment

Аз в тази връзка нямам за какво да се оправдавам .
      Инак мисълта ми бе, че това е просто още един начин за пресяване, който по съществе он се отличава от прилаганите досега (да речем в нашата образователна система). И трудно може да се каже, че е по-"окетивен" или нещо подобно.

Comment

Накратко - тези тестове са пълна глупост и никакъв критерии
        XV mile the sea brode is
        From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

По-скоро, зависи какво разбираш под интелигентен човек и дали ти трябва да си такъв...

Comment

Първо защо да "трябва" да съм такъв и второ в най-добрия случай тези тестове проверяват съобразителността и комбинаториката, което е далеч от общото понятие "интелигентност". Да не говорим, че с малко подготовка можеш да си повишиш резултата значително, което е грубо противоречие с уж целта им да тестват вродената интелигентност. И точно затова казах, че не са никакъв показател - просто защото на мен комбинаториката ми е добра и освен това ми се отдават тестовете и изкарвам такива високи резултати съвсем не значи, че съм особено интелигентен (та аз едно висше не мога да завърша :lol: ).
            XV mile the sea brode is
            From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Ами точно това имах предвид и аз, не ти трябва да решаваш логически задачи, ако се занимаваш със строителство...

Comment

Working...
              X