Фрапиращи примери за целенасочена антибългарска пропаганда!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Фрапиращи примери за целенасочена антибългарска пропаганда!
Collapse
X
-
Това "нежество" Имперецо ми звучи все едно ги оправдаваш...Ми и аз поради невежество мога случайно да се отделя част от телесните си течностти вурху американския флаг мислейки го за WC... :oops: съм от това твое изказване......Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
hahorat написаImperial Friedrich написаТоя сайт отдавна сме го коментирали.
Няма защо да съжаляваш.Всеки не може да знае, какво къде е писано-аз самият вече незнам
Така че грабвай клавиатурата и напредТо исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.
Comment
-
Най-готино е във волтеровия Кандид, където българите воюват с аварите, хващат Кандид, първо го карат да служи във войската, после като не ще го спукват от бой с железни пръти!
А последно четох от модения в момента в Русия Борис Акунин /според мен е псевдоним, щото Б.Акунин много лесно прави Бакунин/, "Турски гамбит" за плевенската обсада, където турския шпионин се прави на чаровен френски кореспондент, а българите естествено обраха главната и много симпатична героиня :weird:
Comment
-
Но , von Danitz , да не забравяме , че в " Кандид " ние сме алегория ,
зад която са представени прусаците , а " аварите " всъщност са фран -
цузите . И щом за Волтер именно ние , българите , единствени можем да
изпълним ролята на прусаци , то в това , ако питаш мен , няма лошо
Защото и ние сме бойка нация и силата е винаги с нас
:starwars:
И да не забравяме какво са получавали вразите : :fire: и малко :twak:
Comment
Comment