Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Фрапиращи примери за целенасочена антибългарска пропаганда!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

БЪЛГАРИНО, СЪБУДИ СЕ!

Тоя сайт отдавна сме го коментирали. "Антибългарска пропаганда" е много силен израз, в общия случай става дума за невежество.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Това "нежество" Имперецо ми звучи все едно ги оправдаваш...Ми и аз поради невежество мога случайно да се отделя част от телесните си течностти вурху американския флаг мислейки го за WC... :oops: съм от това твое изказване...
      ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Imperial Friedrich написа
        Тоя сайт отдавна сме го коментирали.
        Съжалявам, днес се регистрирах.

БЪЛГАРИНО, СЪБУДИ СЕ!

Comment

hahorat написа
          Imperial Friedrich написа
          Тоя сайт отдавна сме го коментирали.
          Съжалявам, днес се регистрирах.
          Добре дошъл при нас
          Няма защо да съжаляваш.Всеки не може да знае, какво къде е писано-аз самият вече незнам
          Така че грабвай клавиатурата и напред
          То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

"Невежество" може и да не оправдава, но със сигурност обяснява. Това е, което Империал има предвид .

Comment

Ами "целенасочена пропаганда" и "глупости, писани от невеж журналист" са две доста различни неща според мен.
              albireo написа
              ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Най-готино е във волтеровия Кандид, където българите воюват с аварите, хващат Кандид, първо го карат да служи във войската, после като не ще го спукват от бой с железни пръти!
                А последно четох от модения в момента в Русия Борис Акунин /според мен е псевдоним, щото Б.Акунин много лесно прави Бакунин/, "Турски гамбит" за плевенската обсада, където турския шпионин се прави на чаровен френски кореспондент, а българите естествено обраха главната и много симпатична героиня :weird:

Comment

Но , von Danitz , да не забравяме , че в " Кандид " ние сме алегория ,
                  зад която са представени прусаците , а " аварите " всъщност са фран -
                  цузите . И щом за Волтер именно ние , българите , единствени можем да
                  изпълним ролята на прусаци , то в това , ако питаш мен , няма лошо
                  Защото и ние сме бойка нация и силата е винаги с нас

:starwars:
                  И да не забравяме какво са получавали вразите : :fire: и малко :twak:

Comment

Working...
                  X