Съобщение

Collapse
No announcement yet.

От Булбанк са... пасивни хомосексуалисти от мъжки пол

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Защо така ли? И защо съм бесен в момента? Е историята е следната:
    Осенва ме вдъхновението да си пазарувам лампа, обиколих магазините (съвсем близо до моята месторабота има 3-4), харесах си модел, тръгвам да си търся банкомат, правя това моткайки се по Т Алесандров. Намирам един на номер 9. Буч картата чък чък чък по бутоните, тегля си 100 парички, всимам кинтите и разписката и шляпайки към магазина от нямане какво да правя си зяпам разписката. "що да видят моите зелени очи има нещо мунти, аз тегля 100 пък теми отчисляват 110. 10 кинта бахти транзакцията. Прибирам се бесен в офиса (междувременно съм си купил лампа копято поне е готина) изравям координати на централния офис, звъня и питам аджеба какво става, там н1якакъв мазник ми вика:ама ние не взимаме такса,питайте вашата банка, да ама аз знам че моята банка взима 40 ст, от от там до 10 кинта е бая много.
    Изводът :? Ами живеем в шибана страна, където всеки гледа дапрекара другия за да компенсира своята некадърнот.
    Извиинявам се за спама ама съм крайно бесен.

И аз преди използвах разни такива карти като бях студент ама много набутване наистина...Кеша си е кеш
    ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Кеша си е кеш ама ми превеждат заплатата на карта. И да се поправя в "моята" банка таксата е 22 ст.

Comment

Да не би неснижаемият остатък на картата ти да е 10 лв. и затова да си останал с убеждението, че са ти взели тези пари за транзакцията. Защото на бележката последната сума (най-долу) ти показва наличните пари по сметката минус неснижаемият остатък, нищо че той си е вътре.
        Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
        СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
        НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
        СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Comment

Ъц, бая над нерснижаемият минимум съм 8) . И върхът на Всичко в ДСК (моята банка) никой не вдига телефонът.

Comment

Няма значение че си над неснижаемият остатък (ти под него не можеш и да паднеш). Въпросът е, че ако в картата си имал например 1000 лв. и изтеглиш 100 лв. и при положение че неснижаемият остатък на картата ти е 10 лв., то на бележката срещу "Наличност след транзакцията" ще ти пише 890 лв., въпреки че по сметка имаш 900 лв.

Най-лесно можеш да провериш като отново си провериш салдото чрез някой банкомат. Тогава ти дава абсолютно всички налични средства по сметката

Comment

Уф майната му, почти ми мина. Ама в играта да му мислят капиталистите в играта, и държавите с развит капитализъм :twisted:

Comment

Що бе? Виж даже и безплатни съвети ти давам. А в моита банка проблеми няма да имаш?

Comment

И при каква лихва ще ми дадеш заем?

Comment

Абе трябва да са налице две условия (както казва Крилов):

1. Да имам пари, които да ти дам

2. Да има свободни места в затворите, това при положение, че не ми върнеш парите

Останалото ще го договорим.

Comment

Neonix написа

2. Да има свободни места в затворите, това при положение, че не ми върнеш парите
                      ХА ХА
                      В нашата държава ако те завлечат с пари да не би да си мислиш, че ще намериш правосъдие :lol: :lol: :lol: !

Comment

Принципно си прав, но ставаше дума за играта , която ще започне всеки момент .... след година.

Comment

Абе Гоги значи доколкото знам последната промяна е: 1. Ако теглиш пари с карата от твоята банка ти взима такса 0.20 ст. 2. Ако теглиш пари карта на една банка от банкомат на друга таксата е 0.50 ст.

Иначе Neonix е прав като ти обесняваше защо ти се губят 10 лв. Иначе за Булбанк мога да кажа, че майка ми работи там, обаче в клона в Добрич. Но аз не се обиждам че си ругал по техен адрес всеки има право на глас, та дори аз съм ги ругал някой път
                          Къде и да одиш, къде и да шеташ, не се срами, не се плаши българин да си.

Никой не е по-сляп от този, който не иска да вижда.

Войната е много сладко нещо за тези, които не са я виждали.

Comment

Ок бе, забравете.

Comment

Хаха ебаси грубото братле :lol: Аз съм се набутвал с 2лв. така като взех бележка иначе май не ти зима и бях супер възмотен.. а къде са 10. И мене нещо ме дразнят банкоматите, а къде почнаха да се хвърлят да дават заплатите с карти като не са ни читави банкоматите? Случвало ми се е да извървя километри път в як дъжд защото 3 поредни банкомата не са работили поради няква причина... Палячовска работа е автоматиката, а все повече затъваме в нея и хич не съм оптимист за бъдещето.
                              Ruhm und Ehre der Waffen SS

Comment

Working...
                              X