Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Към софиянци

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Към софиянци

Я софиянци да кажат някой друг приличен хотел на разумни цени в София. Докато търсих в нета открих сайтове с инфо за Пловдив и Варна, но за София ... нищо. Така че помагайте щото ми е спешно!
    Dulce et decorum est pro patria mori

ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
    СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
    НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
    СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.

Za kolko dni ti trqbwa i samo za tebe li?

Comment

А иначе може да потърсиш в софсправка, това е сайт ако не знаеш.

Comment

ефтините са в Симеоново, в смисъл двойна стая с баня за около 20-30 лева, за гости от чужбина препоръчвам http://www.moriahflats.com/, там са на 70-80 лева на нощ, готини апартаменти в центъра, ама яки наистина, хотелче в което радиото посреща гости е Lights, но трудно ще те ориантирам в цени, на Веслец е, Славянска беседа е на 35 евро, скоро ми казаха...

Comment

---

За средностатистически българин става дума - моя милост, така че тези неща от 70-80 лв. не ме устроиват.

Аз потърсих в Софсправка и май най на далавера е Парк-хотел Москва

Comment

Е а за ден два може и да ми дойдеш на гости.....Да осъществим извън игрови контакт, да те корумпирам и да спечеля играта с нечестни средства (за всички дето се чудят за какво говоря:погледнете дискусиитев Индустриализъм)

Comment

---

Благодаря за поканата, но търся хотел защото има някой особености в идването ми. 8)

Comment

Ти си знаеш, аз съм се направил на добър и услужлив. А ако си избираш хотел в Симеоново имай предвид че е доста загъзено място, далече и със скапан транспорт.. А Кемпински-Зографски е на готино място

Comment

Хотел "Плиска" май не беше лош, тука съм намерил един линк за него:

Дано да е актуален.
                  Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
                  Проект 22.06.1941 г.
                  "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Ако не си много претенциозен по това време има свободни места в студентските общежития на 8-10 лева
                    PEACE & LOVE

Comment

да бе, ти пък нямаш ли при кой да преспиш в студград?

Comment

Working...