Я софиянци да кажат някой друг приличен хотел на разумни цени в София. Докато търсих в нета открих сайтове с инфо за Пловдив и Варна, но за София ... нищо. Така че помагайте щото ми е спешно!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Към софиянци
Collapse
X
-
ефтините са в Симеоново, в смисъл двойна стая с баня за около 20-30 лева, за гости от чужбина препоръчвам http://www.moriahflats.com/, там са на 70-80 лева на нощ, готини апартаменти в центъра, ама яки наистина, хотелче в което радиото посреща гости е Lights, но трудно ще те ориантирам в цени, на Веслец е, Славянска беседа е на 35 евро, скоро ми казаха...
Comment
-
---
За средностатистически българин става дума - моя милост, така че тези неща от 70-80 лв. не ме устроиват.
Аз потърсих в Софсправка и май най на далавера е Парк-хотел МоскваDulce et decorum est pro patria mori
ОТТУКА ЗАПОЧВА РОДИНАТА -
СЪС ГРОБ НА НЕЗНАЕН ЮНАК,
НАД КОЙТО СМЪРТТА Е ПРЕМИНАЛА,
СМЪРТТА НЕ И ВРАЖИЯ КРАК.
Comment
-
Хотел "Плиска" май не беше лош, тука съм намерил един линк за него:
Дано да е актуален.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
Comment