Завъдих си ново аватарче лошо само, че фанелката ми малко се бие с шлема Ако искате повечко снимки от една възстановка на римския бит, оръжия и тн тн, свирнете.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Аватари
Collapse
X
-
Sir_Gray:" ...На всичко отгоре трябваше уж на снимката да гледам опасно, баш по римски, ама не се получи нещо..... "
Ха, че как да гледаш сериозно, като си ме видял мен с германстата каска.
хахахахаscharfschutze ®
Originally posted by "RuzorCO"
Pustinnata lisica Ervin Romel....
Страхотна личност е бил. Лошото е, че го убиват без да заслужава. В Северна Африка доста е поизмъчил съюзниците. :twisted:scharfschutze ®
АЗъ!!!...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...
Comment
-
Warhammer 40K: Dawn of War
scharfschutze написаOriginally posted by "RuzorCO"
Pustinnata lisica Ervin Romel....
Страхотна личност е бил. Лошото е, че го убиват без да заслужава. В Северна Африка доста е поизмъчил съюзниците. :twisted:
Comment
-
Империал аз съм длъжен да кажа че е станало еди как си -идват на 15 октомври двама Генерали взимат Ромел той се сбогува с жена си и сина си Манфред и тръгват с кола (в някои източници линейка) По пътя поема ампула цианкалий и умира. Официалната версия е инфаркт мисля.
Вярвам че съм прав когато казвам че е добре нещо да е ясно защото иначе се създават легенди от сорта на - някой от форума запомнил че Ромел е убит. Той ще разжа на някой друг същото другия ще поукраси и какво ще стане - в крайна сметка някой ще изтърси че Ромел загива в бой в Африка. Ще продължавам да се намесвам когато сметна че има нужда от допълнение.
Comment
Comment