Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Хехе най-сетне

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Да се върнем пак към спорта. Щангистите ги хванаха на сащото "крадат" медали, а защото са тъпи и се зобят с неща дето се хващат лесно. умните хора (или по-точно техните умни тренери) зобят с неща дето не се хващат или поне по специална програма та на състезанието да няма следи от химията.

Comment

Гоги не съм съгласен с теб.Не може да се отрече, че българите имаме традиции в допинг аферите, но просто оношението на световната федерация по щанги към наще спортисти е просто скандално. Ясно е, че днешния спорт не може да върви без допинг, също така е ясно че печелят само тези които не ги хващат. Но все пак аз не помня да доказаха, че наще спортисти са се "помпали"!

По темата за рекламите и.... абсурдите мога да кажа, че най-дебилските реклами на света са българските. Всеки които е гледал "Рекламна пауза" ще разбере...
      "На рилеца герой
      титан калимански,
      герой от Булаир
      с гърди от желязо
      и воля от гранит."

Comment

За щангистите няма какво да кажа освен, че там ни отрязаха не заради допинг /това е само един от начинито по който е можело да ни премахнат/ а защото не могат да понесат, че държава като нашата може да печели, подчертавам тази дума, защото ги печелим а не крадем, голяма част от медалите.
        За рекламите - абсолютно ясно е, че тук са най-тъпите реклами. Не знам дали сте гледали една на която се казва само "и да паднем и да пием, пак ще се покрием. Покривни системи едикои си".
        По темата за абсурдите - нямам нищо против да се направи, но е толкова обща, че ще я препълним със глупости. Но то май е такава и целта
        Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш...

Comment

Въпросът с химията вие го обръщате на политика. Добре искали са да ги хванат и са ги хванали. Защо? Ами защото тъпанарите са взели химия, а предвид че бая години съм се занимавал със спорт считан за върха по отношение на химията, мога да ви кажа че има схеми при които не може да се хване. А най смешното беше тъпанарите като се оправдаваха пред телевизията: ами ние взимахме лекарство за слабоумие (нещо подобно беше) то не е допинг........

Comment

"Элитный корпус"

Е, ние печелим нашите медали по същия начин както и другите страни. Всички знаем историите за вкарване на чужда урина в уретера, подменени кръвни проби, загуби на горните... вярно е и че, когато преди няколко месеца набедиха нашите, на всеки от тях и двете проби се оказаха "чисти", ама пак изгоряха.
            "Мисля, това което казвам, но неказвам, това което мисля"

И други затворници
            нека четат пред вратите
            нашата памет остъклена
            с надпис:"Всички отидоха на Фронта!"

Comment

Да бе, винаги когато не успеем, все другите ни виновни, все има заговор, както и на европейското, мисля, че ставами смешни и жалки с тези теории на заговора, по-добре да се научим да приемаме загубите с чест, вместо да изказваме патриотарски теории.
              "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

важно е да падат рекорди , така или иначе няма как да се разбере кои какво е взимал :!:

време да се подобрят рекордите на дълъг , троен и висок скок
                и много други .

Бен Джонсън е номер Едно :!: , всеки да си прави сметка , въпрос на личен избор .

Интересно да ли ако нямаше комерсиален спорт , любителския щеше ли да е още по изостанал :?:

Ако го нямаше М.Джордан , Д.Ървинг , Доминик , Баркли , Айзеа , Кобе , Шак , Винс , Д.Ричардсън ...
                да ли щях да се занимавам вообще някога любителски с баскет да се `счупвам` от забивки и да играя по няколко часа :?: :!: :roll: .

Comment

Working...
                X