Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Если, завтра, началась война...

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Если, завтра, началась война...

Тук има доста интересни неща, според мен...
    Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Сайта си го бива.Посетих им форума. Доста интересни нещица обсъждат.
    Историк-Благодарско за сайта
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Дооста империалистически сайт. Вижте това, взето е от там:
      ЧТО СПАС¨Т РОССИЮ?
      ФАШИЗМ
      41.09%
      ПУТИНИЗМ
      1.59%
      ДЕМОКРАТИЯ
      2.65%
      ЛИБЕРАЛИЗМ
      1.23%
      НАЦИОНАЛИЗМ
      33.86%
      ЧУДО
      19.58%

Излиза, че около 75% са национализъм и фашизъм. Болни хора са това. Болни по отминалото имперско време.
      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

:stupid:

Искрено се надявам да не видим никакви грозни последствия на тия настроения...
        albireo написа
        ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Идейка

последствията са на лице и сега - достатъчно е да погледнеш глобалния икономическия модел, който налага Путин за да ти стане ясно, че Русия май не се е отдалечавала от фашизма особено много през последните години...

Comment

Може ли някъде да прочета за сегашния "икономически модел" в Русия ? Нещо конкретно..
            Мерси.
            По моя преценка съм обективен.

Comment

Бойко Белегов "Икономическа история на Русия"
              Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!

Comment

Аз качих горе две картинки, взети от тоя сайт. Разгледайте ги ...
                Проект 22.06.1941 г.
                "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Книгата я няма по онлайн книжарниците, дори не се споменава в интернет за нея според google.
                  Може би някой от тея дето знаят ще ни запознае ?

Comment

Книгата на Б. Белегов (преподава във филиалите на ПУ в Смолян и в Кърджали, иначе, е от Смолян) беше в ограничен тираж. Мисля, че е изчерпана, но не се знае, знае ли се...

Ето един сайт за руски книги:

Comment

тези много ми приличат на тази, новооснованата партия с шеф Румен Леонидов - съюз "Гранит". Толкова много си приличат тези болни мозъци по псевдо-патриотичните си залитания и тоталитарния си уклон, че си мисля, че те всъщност са истинските космополити. Могат да печатат програмите си съвместно и да оставят празно място само за името на съответната нация
                      "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Мда, много точно. Всъщност, като разгледах, тия шемети са руснаци, живеещи в Литва. И после защо прибалтийците искат да са под чадъра на НАТО.
                        Проект 22.06.1941 г.

Comment

Ако по разните наши нацистки/скинарски сайтове има такава анкета и после в друг форум, примерно руски, кажат същите неща...

Comment

Донякъде си прав, но ние нямаме бивши колонии, които да са заплашени пак да бъдат окупирани от нас, нали
                            Проект 22.06.1941 г.

Comment

Но си имаме Македония, малцинства...

Comment

Working...
                              X