Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Если, завтра, началась война...
Collapse
X
-
Дооста империалистически сайт. Вижте това, взето е от там:
ЧТО СПАС¨Т РОССИЮ?
ФАШИЗМ
41.09%
ПУТИНИЗМ
1.59%
ДЕМОКРАТИЯ
2.65%
ЛИБЕРАЛИЗМ
1.23%
НАЦИОНАЛИЗМ
33.86%
ЧУДО
19.58%
Излиза, че около 75% са национализъм и фашизъм. Болни хора са това. Болни по отминалото имперско време.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Аз качих горе две картинки, взети от тоя сайт. Разгледайте ги ...Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
"... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©
Comment
-
Книгата на Б. Белегов (преподава във филиалите на ПУ в Смолян и в Кърджали, иначе, е от Смолян) беше в ограничен тираж. Мисля, че е изчерпана, но не се знае, знае ли се...
Ето един сайт за руски книги:
Ако мислиш за 1 година напред, посей ориз, ако мислиш за 10 години напред, засади дърво, а ако мислиш за 100 години напред - образовай населението!!!
Comment
-
тези много ми приличат на тази, новооснованата партия с шеф Румен Леонидов - съюз "Гранит". Толкова много си приличат тези болни мозъци по псевдо-патриотичните си залитания и тоталитарния си уклон, че си мисля, че те всъщност са истинските космополити. Могат да печатат програмите си съвместно и да оставят празно място само за името на съответната нация"If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky
Comment
-
Мда, много точно. Всъщност, като разгледах, тия шемети са руснаци, живеещи в Литва. И после защо прибалтийците искат да са под чадъра на НАТО.Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
-
Донякъде си прав, но ние нямаме бивши колонии, които да са заплашени пак да бъдат окупирани от нас, налиМодератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
Проект 22.06.1941 г.
Comment
Comment