Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Кирилица - ПРОЧЕТИ! ВАЖНО!

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

Кирилица - ПРОЧЕТИ! ВАЖНО!

Скоро във форума ще бъде интегрирана системата, позволяваща да се пише отвсякъде на кирилица на фирмата Kredor (идете в clubs.dir.bg да видите как работи). Когато това стане, повече няма да се приемат никакви извинения от сорта на "нямам кирилица на компа", тази система работи все едно има вграден flextype в самия форум. Скоро от фирмата ще ми пратят инструкциите за инсталация.
    albireo написа
    ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Ееееееееее най-сетне. тъкмо като си отида в България да има на какво да пиша. Лека полека ще влезем в крак с модата
    То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

Е, в България е модно да се пише на кирилица от има няма 1100 години
      albireo написа
      ...в този форум... основно е пълно с теоретици, прогнили интелигенти и просто кръчмаро-кибици...

Comment

Последните 10 години тази мода изчезна.Появи се нова мода.Модата да пишеш на маймуница :lol: .Даже някои от т.нар. учени заявиха, че сме щели да минем на тази азбука
        То исторически филми в България не се правят, щото няма продуктово позициониране - Симеон Цветков 2012г.

Comment

:twisted:

ще има възможност да си променя и подписа

винаги е по добре когато създадеш условия които не могат да се променят , отколкото да създаваш правила които лесно неволно или умишлено се заобикалят .

a Bu}l{da /\u /\u CTE TakoBa nucaHe :!:

Comment

Кирилицата е инсталирана, работи като по мед и масло

Значи вече като пишете нов пост, точно над Emoticons в ляво има един надпис "Kredor", до него има още една картинка точно като за избиране на език, натискате с десния бутон на мишката на картинката и избирате БДС или фонетична и си щракате на воля постовете

А ако не пишете на кирилица, ще измислим санкции. Например понижаване в ранг. :imperial:
            albireo написа

Comment

е, така или иначе има само един човек, който пише по-редовно на латиница

Comment

А буквы « ¸ » и « ы » –кирилица?
                "Россия безразлична к жизни человека и к течению времени. Она безмолвна. Она вечна. Она несокрушима..." Томас КАРЛЕЙЛЬ .

Comment

emi trqbva da ima zakon komputarnite klubove da budat globqvani ako nqma kirilica ebasi kakvo e tova v rodnata si strana da ne moje6 da pi6e6 na rodniq si ezik...
                  ...Българите това е народът,който имаше всичко което е пожелавал,народ в който е придобивал титли онизи който е купувал благородството си с кръвта на неприятеля,народ при който бойното поле прославя рода,понеже у тях без колебание за по-благороден се смята ония,чието оръжие е било окървавено повече в сражение...

Comment

Араслан, все пак по-правилно ще е да кажеш, че не ти дават възможност да пишеш на родната ти азбука . Между другото, след като въпросната система вече е инсталирана, нямаш оправдание, че пишеш с латински букви.

Comment

действа си системата - това го пиша с нея.

Comment

Яяяя, вярно бявертzуиопьцасдфгхйклабж<сьцжбнм,.ъ... /е толкова беше с бачкането, къде е "ч" бре?! На схемата на клавиатурата го дава, ама там аз имам ö и не ми излиза 8)
                        XV mile the sea brode is
                        From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

~ < тва е "ч"
                          albireo написа

Comment

Super! Sega veche shte se chete normalno, taka mrazia, kato vzemat da mi pishat na latinitza! :lol: :lol:
                            На нож!

Comment

Империал, да ама при мене не е Немска клавиатура нал знаеш..... И пак има за какво да мрънкам, хихи. Мрън мрън...

А еее, намерих го бе, сега пък z ми иzчеzна обаче. Начи что ми е над zапеайката, а голямото Ч над точката. На два различни клавиша
                              XV mile the sea brode is
                              From Turkey to the Ile of Rodez...

Comment

Working...
                              X