Съобщение

Collapse
No announcement yet.

хъм ...

Collapse
X

• Filter
  • Време
  • Show
new posts

хъм ...

Под сомнение поставлено постоянство скорости света - дали наистина е така или това е поредната псевдонаучна партенка? Ако е вярно, май ще има пак фундаментални промени във физиката
    Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
    Проект 22.06.1941 г.
    "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

а две не успоредни прави лежащи в една равнина пресичат ли се в бескраиността ???

Comment

?
      Това по какъв случай?
      Ако са в една равнина и не са успоредни, се пресичат, какъв е проблема?
      Модератор на раздели "Втора световна война" и "Междувоенен период".
      Проект 22.06.1941 г.
      "... там можете да попаднете на персонажи като например "честен прокурор" - а това, съгласете се, е същество къде-къде по-фантастично от някакъв си там "тъмен елф"." ©

Comment

Е, няма нищо постоянно в тази вселена, както се оказва, даже и скоростта на светлината.......рано или късно се оказва, че цялата наука се е крепяла на неверни постулати.
        Интереден е краят на статията "Некоторые палеоантропологи считают, что именно высокая радиация вызвала неожиданные мутации у бродивших как раз неподалеку африканских предков человека и сделала их людьми." Ех, да бяхме по-близичко до Козлодуй!
        "If elections changed anything, they would be forbidden" ~ Kurt Tucholsky

Comment

Пък мене ме е валял Чернобилският дъжд на 1 май '86, сигурно поради тази причина съм повече човек от другите нещо като ново еволюционно стъпало. 8)

Comment

Goga ... sluchaino da niamsh ot niaki neshta po poweche ot normalnoto be

Comment

може да са ми по-големи и с повече възможности бе...ама не е твоя работа...много си ми кръгъл за вкуса......айде стига лиготия, като ти е скучно вземи пусни някаква загатка.

Comment

:o

не се пресичат :!:

зависи от гледната точка , или може да излгежда , че се доближават много .

Comment

Working...
                X